Merhaba Değerli Arkadaşlar
Bir uygulama yaptırmak istiyorum, Android ve IOS için aynı uygulama aynı özelliklerde yapabilecek arkadaş arıyorum, bu uygulamayı yapması için gerekli bilgi ve deneyime sahip arkadaşların fiyat ve süre hakkında bana bilgi vermelerini rica ederim.
Burada bu uygulamayı tam olarak anlatacağım, lütfen detayları kendi zihninizde geliştirerek fiyat ve süreç hakkında geri dönüş yapın.

Uygulama Adı: Karar Verilecek
Uygulamanın Hedefi: Ürünlerin barkodunu okuttuğumuzda veya ismiyle aradığımızda bir ürünün tüm kalite sertifikaları ve deney onayları alınarak tüketiciye bilgi verilebilmesi.
Uygulama Özelliği: Bu uygulama ilk giriş te yani ana sayfasında 3 alan bulunacak birincisi barkod ile tarama barkod ile tarama yaptığımızda veritabanına girdiğimiz sertifika onay raporları vs tümüyle çıkacak, tabi biz giriş yaparsak, internetten afaki bir arama olmayacak, tüm veritabanına admin panel üzerinden ürün firma barkod ve ürünler hakkında tüm bilgileri biz gireceğiz, buna göre sonuç verecek. ikinci alan firma adı bu firmanın tüm sertifikaları ve ürünleri sergilenecek, üçüncü alan ise ürün adıyla arama, bu ürün adıyla aradığımızda da ürünün barkod numarası ve bağlı olduğu firma ile birlikte tüm sertifika ve onay belgeleri çıkacak.
Uygulamanın Vizyonu: Bu uygulama ile tüm ürünleri bir platformda toplamayı düşşünüyoruz, ürün güvenliği ve firma güvenilirliği.

Lütfen bu uygulamayı Android ve IOS da yapacak olan arkadaşlar fiyat ve süreç konusunda bilgi versin, referansları ile birlikte tercih sebebimizdir. Projede profesyonel kişilerle çalışmak istiyoruz, bu nedenle yeni başlamış, deneme yanılma yapabilecek arkadaşlar lütfen bu konuda dönüş yapmasın. PM