mousolos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzası güzelnet olan birinin bunu paylaşması ne kadar sıcak fırsat o da tartışılır. "Açılan fırsat konusunda müşteri imajına bürünülerek ilgili sitenin reklamının yapılması" bu kural da size sanırım.
Güzel şeyler olduğunda söylüyoruz, olumsuz yanlarını da söylemek en doğal hakkımız. Yüzlerce sıcak fırsat var, incelerseniz ürünü alan, alamayan, alıp beğenen, beğenmeyen yorum yazıyor. Bunlar bilgi paylaşımıdır ve alıcıları doğru ürün ve fiyatlara yönlendirmeyi sağlar. Burada şikayet mesajı yazmıyoruz, veya hak arama platformuna çevirmiyoruz. Siz olayı tamamen başa boyutlara çekiyorsunuz.
Normalde cevap yazmayacaktım ama bana "Açılan fırsat konusunda müşteri imajına bürünülerek ilgili sitenin reklamının yapılması" ithamında bulunduğunuzdan dolayı açıklama gereksinimi duydum. Geçmiş konularıma bakarsanız birden fazla firmaya veya şahıslara teşekkür konumun olduğunu ve memnun kaldığım firmaların kampanyalarını da forumda paylaştığımı görürsünüz. Sizin bu ithamınızdan yola çıkarak o zaman ben bu bütün firmaların sahibiyim ve firmalarımın reklamını yapıyorum? Ben böyle bir ithamı kesinlikle kabul etmiyorum hocam.

Şimdi faturalarıma baktım da güzel hosting den 32 farklı hizmet almışım ve memnun kalmışım. Memnun kaldığım bu firma da normalde 65.45tl ye sattığı bir ürünü kısa süreliğine 47.08tl ye satma kararı almış ve ürünün yanında da 47.08tl lik 6 aylık hostingi bedava verme kararı almış. Bende bu fırsatı tanıtan bir konuyu forum kuralları çerçevesinde açmışım. Eğer konuda referanslı link bulunmasına taktıysanız diğer firmalar için açtığım konularda herhangi bir referans linki olmadığını da görebilirsiniz. Ben konuyu güzel hostingin reklamını yapmak için değil, normalde hizmet alan hocalarımın kampanyadan yararlanıp daha uyguna hizmet alabilmesi için açtım.