Öncelikle hayırlı olsun inşallah abi böyle bir konuda senden alınacak bilgilere forumdaki ben işi biliyorum diyenlerin dahi ihtiyacı olacağını düşünüyorum.
Açıkçası şu konuda ön izlenimim insanların 150tl bakiye almasından ziyade bunu nasıl kullanması gerektiğini bilmiyor olması ve yaptığı yanlısı birilerine yüklemeye calısıyor olması çünkü vatandaş hiçbir önlem almadan almış olduğu 150 bakiyeyi veya bakiye almış hesabı kullanmak istediğinde düşmeler patlamalar çatlamalar cok olmakta o sebeple en iyi verilecek eğitim çeşidinin öncelikle facebook mantığını kavratmak ve buna ısık tutulduktan sonra nelerle karsılaşacağını bunlarla karsılasır ise neler yapması gerektiğini öğretmek olacaktır yani oturtup 150 faturalandırma aldırmaktan ziyade bunları nasıl kullanması gerektiğini öğretmek daha mantıklı geliyor hatta bu konuyu farklı bir eğitim seti adı altında tutarak sadece 150 faturalandırma isteyene o detaylı algoritma bilgisi ve açıklaması için ayrı bir eğitim seti verilebilir kanaatindeyim en azından bu konuda daha verilmi dönüşler alabilirsin abi