Dışarıdan bakan sizin gibi düşünüyor, buraya kadar normal. Fakat atladığınız bir konu var arkadaşlar. Siz bir hizmet almadan önce, her şeyi enine boyuna konuşmalısınız. Hizmet aldığınız kişiler, kendilerini kurtaran bir sözleşme hazırlamışlar. Sizler de bunu onaylamış oluyorsunuz. Bugün mahkemeye bile verseniz, yasal açıdan hiçbir hak iddia edemezsiniz.
Sizlerin (sizlerin derken forum üyelerinden genel olarak bahsediyorum) yapması gereken, iş anlaşması yapmadan önce aklınıza takılanları sormak ve cevap almaktır. Yasal olarak o kişiler haklı bile olsa, biz hizmet alanların hakkını elimizden geldiğince gözetiyoruz. Yine de gözümüzden kaçan bir şey varsa, elbette değerlendiririz.
Ancak her şeyi bizlerden beklemek ne kadar doğru? Kendi tedbirlerinizi almazsanız, hayatınız boyunca hep başkalarının yardımına ihtiyaç duyarsınız. Söylediklerimi yanlış anlamayın. Biriyle çalışmaya başlamadan önce, kendinizi sağlama alın arkadaşlar. Dediğim gibi, gözümüzden kaçan bir şeyler varsa, bizlere iletin değerlendirelim.
Hocam benim algıladığım şöyle bir izlenim oluştu;
"Ben mağduriyet yaşatsam bile mağduriyetimi giderir foruma geri dönerim" şeklinde.
Caydırıcı cezalar gelmeli ki hem sizin iş yükünüz azalsın (şikayet konularında), hem de forum içindeki ticaretin devamlılığı artsın. Yani mağduriyeti giderene kadar banlanan bir üye "Ban Cezası Sorunları" kategorisinde konu açıp "mağduriyetleri gidermek istiyorum" dediğinde mağdur olan arkadaş iban bilgisini teslim ediyor, mağduriyet giderilince banı açılıyor.
Mesela mağduriyeti gidermiş olsa dahi kategori banı atılsın, ya da bir süre satış konusu açamasın gibi gibi..