Herkese selam dostlar aranızda beni az çok tanıyan vardır bu foruma neredeyse 2 yıldır üyeyim ve 2 yıldır hakkımda 1 tane şikayet yok.Hizmet veremeyeceğim kendimden emin olmadığım hiçbir işi yapmadım insanları oyalamak veya karşısında mahcup olmamak için yapamayacağım işleri almadım.Aynı şekilde iş verdiğim insanları,hizmet aldığım yerelere çok ileri gidilmediyse şikayet etmedim.Hep çözümcül yaklaşık kendimi karşı tarafın yerine koyup sabırla bekledim.Ama son 1 aydır forumda ana sayfa konularını incelerken 2-3 profil gözüme çarpıyor.Bu 2-3 profil düzenli olarak şikayet ediliyor belkide 50 kere şikayet edilmişlerdir fakat hiç uzun süre forumdan uzaklaştırıldıklarını görmedim.Hep şikayet ediliyorlar sonra yine ticaret yapıp yine şikayet ediliyorlar sorun çözülse de çözülmesede bu kişiler yine satış yapıp yine başka insanların düzgün hizmet alamamasına neden oluyor.Sizlere sormak istediğim soru şu: Neden hakkında çokça şikayet açılan kişiler 1 ay 6 ay 1 yıl gibi süreler uzaklaştırılıp aklı başına gelene kadar yapamayacağı emin olmayacağı işlerin altına girmeyeceğini anlayana kadar uzaklaştırılmıyor ? (Sözüm 2-3 kere haklı veya haksız şekilde hakkında şikayet konusu açılanlardan dışarı)