Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi öncelikle çok haklısın ama şöyle bir şey var. Ben öğrenciyim ve hayallerim var. Bu hayalleri gerçekleştirmek için para kazanmam lazım.
Fiyatları taban fiyattan tutmuyorum ama şu ana kadar Tez de yazdım çeviri de yaptım. Her zaman müşteriyi düşünürüm. Önce anahtar kelime planlayıcıdan seçtiğim kelimelerin arama potansiyelinin ne olduğunu gösteririm. Daha sonra ilk 10 sitedeki yazıları incelerim. Başlıkları neler, nasıl bir dil kullanmış, neleri anlatmış. Bunları çıkartır eksiklerini ortaya koyarım ve eksiklerinin olduğu konuların üzerine giderim.
Daha sonra içeriği kendi kafamdan yazarım. İçerik bittiği zaman Türkçe kontrolü yapan sitelere atıp hata var mı ona bakıyorum.
Hata yoksa semrush content editöre atıyorum ve puanının kaç olduğuna bakıyorum.
100 Kelimesi 1.5 TL den GEREKSİZ 2000 kelime yazmaktansa oradaki analizi müşterime gösteriyorum ve bize bu kadar kelime yazmamız yeterli diyorum.
Ama ben basit bir 1000 kelimelik makaleye 2-3 saat çalışıyorsam onda da taban fiyat tutmamakta haklı mıyım? en azından bu sektörde
Sen gidip 10 lira da isteyebilirsin, problem yok bu konuda. Sorun yapılan işin kalitesizliği.