Ben ucuza yazıyorum kalite böyle olur mantıklı asla kabul etmiyorum.
Ticarette bu bir kuraldır;
Piyasada ben de varım diyebilmek için dip fiyatlara çok profesyonel hizmet verirsin ve zamanla kademeli olarak fiyatları artırırsın.
Fiyat artışında çürük elma statüsündeki müşterileri elemiş olursun ve kalanlara daha yüksek fiyatlara aynı hizmeti vermeye devam edersin.
Ben ilk gelinlik üretimine başladığım zamanlar dip fiyatlardan en kaliteli malzemeleri kullanarak ve en güzel işçiliği yapmaya çalışarak piyasada ben de varım, benim firmam da büyüyebilir diye hedef koydum kendime.
Yaptığım işlerden memnun olan oturmuş bir müşteri portföyü edindiğimde de yavaş yavaş fiyatları artırdım.
Şuan büyük mağazalara daha yüksek fiyatlardan toptan gelinlik satışı yapıyorum.
Kesinlikle doğru mantığın bu olduğunu düşünüyorum
Abi öncelikle çok haklısın ama şöyle bir şey var. Ben öğrenciyim ve hayallerim var. Bu hayalleri gerçekleştirmek için para kazanmam lazım.
Fiyatları taban fiyattan tutmuyorum ama şu ana kadar Tez de yazdım çeviri de yaptım. Her zaman müşteriyi düşünürüm. Önce anahtar kelime planlayıcıdan seçtiğim kelimelerin arama potansiyelinin ne olduğunu gösteririm. Daha sonra ilk 10 sitedeki yazıları incelerim. Başlıkları neler, nasıl bir dil kullanmış, neleri anlatmış. Bunları çıkartır eksiklerini ortaya koyarım ve eksiklerinin olduğu konuların üzerine giderim.
Daha sonra içeriği kendi kafamdan yazarım. İçerik bittiği zaman Türkçe kontrolü yapan sitelere atıp hata var mı ona bakıyorum.
Hata yoksa semrush content editöre atıyorum ve puanının kaç olduğuna bakıyorum.
100 Kelimesi 1.5 TL den GEREKSİZ 2000 kelime yazmaktansa oradaki analizi müşterime gösteriyorum ve bize bu kadar kelime yazmamız yeterli diyorum.
Ama ben basit bir 1000 kelimelik makaleye 2-3 saat çalışıyorsam onda da taban fiyat tutmamakta haklı mıyım? en azından bu sektörde