Hocam onemli olan süre diyorlar o süreyi bitirince tekrar test yapmıyorlar yanlış cıkma ihtimali var benimde dün bitti allaha şükür belirti yok sen söylersen şikayetlerini tekrardan test yaparlar
Dediğiniz gibi 3-4 gün daha bekleyeceğim 4-5 gün içinde tat koku alamazsam atlatmamış olabilirmişim
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam, kişisel tavsiyem eğer bir yerde çalışmıyorsanız bir yere gitmek gibi bir zorunluluğunuz yoksa 3-4 gün daha istirahat etmenizi tavsiye ederim. kendinizden iyice emin olduktan sonra arkadaşların tavsiyelerine uyabilirsiniz.
Evet evet hocam ya kul hakkına girmek istemem ister istemez farkında olmadan birine satarım vefat eder onun vebaliyle yaşayamam 4-5 gün sabredicem geçmezse artık birisine rica eder 3 kat maskeyle gidiveririm ama hastanelerde aşırı yoğun gittiğim de sabah 9 da hastanedeydim 4-28 de hastaneden çıkış yaptım
Ben de atlatmıştım. Evde karantinadaydım. Ekmek almaya bile dışarı çıkmıyordum. Fırında ekmek yapıyordum. Oğlumun ateşi çıktı. Corona için gelen kişileri aradım bana ambulans gelmez kendim dışarı çıkıp onu hastaneye götürmelisin dediler o yüzden dedim. taksiye binmek yanlış çok haklısın ama en yakın yere gitmek için kendi çabalarını kullanman gerek.
Evet evet hocam sabredicem koku tat alamazsam 3 maskemi giyer bir çözümünü bulup gidicem allah razı olsun
Ben riske girmemek için totalde 14 gün bekleyip 14. günün sonunda bir test, 17. günün sonunda bir test ve 20. günün sonunda bir test verdim ve 3 negatif aldıktan sonra 1-2 gün daha bekleyip o şekilde dışarı çıktım. Çok dikkat etmek lazım. Benim yürüme mesafem de 3.5 km idi ama her seferinde gittim sıra bekledim ve geri geldim
hocam askerlik yanacak ondan korkuyorum pozitif çıkarsam ayın 20 sinde askerlik için test olmam gerekecek atlatamazsam yanlış çıkarsa yanarım :/
Toplumu düşündüğü için hassasiyet gösteren herkesten Allah razı olsun. Toplumu sizin gibi insanlar koruyor.
Hocam allahın izniyle şu kötü günleri atlatırız inşallah çok kötüye gidiyor devletimiz milletimiz günden güne tez zamanda düzelir inşallah herşey herkes
Filyasyonu ara direk. Sikayetlerinin devam ettigini soyle. Hastahaneler geri gonderebiliyor. Filyasyonun numarasi yoksada aile hekiminden isteyebilirsin
hocam malesef kendinizde hastaneye gidin diyorlar ambulansında yapabileceği bir şey yok allah razı olsun yine de yardım yaptı kaymakamlık dezenfektan desteği kuru gıda desteği 3 kere de kontrole geldiler