zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acikla ki adam akilli bir munazara yapalim.Oyle camur at izi kalsin,internetten iki satir oku sonra kisileri yargila,fil disi kulesine cek mantigini bir kenara birak.Necip Fazil,hayatini az cok okumussan yaptigi tum hatalar,pisman oldugunu ve bir sureden sonra omrunu sanata ve edebiyata vakfettigini anlayabilirsin.

Bugun sokakta herkesin elin de telefon,devlet tarafindan yasal izinli kumar oynuyor ve herkes kendi doneminin siyaset liderlerini elestiriyor.Eee Necip Fazıl'ın suçu ne.Kendisi dönemin Chp'liderleri tarafından türlu eziyetlere,surgunlere maruz kalmis.Ayri o donemin Chp'si dine karsi oldukca elestirisel ve sert tutumlarda olan bir Chp.Simdi Chp ile mukayese edilemez.

O hesabi hacklryen zaten beyinsizin birisi,heleki bir de Fazil'in sozunu paylasmasi toplum da bir infiale neden oluyor.Yoksa Necip Fazil,sizin havsalanizdaki gibi bir kisi degil.Fazil Turk Edebiyat dunyasinda Sultanu's-suera olarak bilinmektedir.

Biraz okumanizi tavsiye ederim,veya bilmediginiz konulara sukut etmenizi...
Hiç kimse o ve onun gibiler değil ki çamur atıp izi kalacak.Onun kumar borçlarını bizim paramızla Adnan Menderes ödemiştir.Yani o pişman olupta arkasından sağa sola çamur atacak seviyede birisi değildir.Sorunu zaten anlamamışsın.Adamın kumarbaz olduğunu cümle alem biliyor ben onun kumarbazliğınla konuşmadım.Dikkat etmemiş olacaksın ki Adnan Menderes ekledim.Ama ben ne anlattım sen sen anlatmışsın.Bu arada madem CHP'ye laf atıyorda neden CHP'ye başvuru yapmış.Onun kuyruk acısı var çünkü.Onu da çamur atmakla kapatmaya çalışıyor.Sen de Necip Fazıl hakkında yeterince bilgiye sahip değilsin.Öyle internetten okduğun yalan yanlış bilgilerle buradaki gerçekleri kapatmazsın.