Kendini uzman hisseden heyecanlı arkadaslar sizin sektöre de el attı sanirim sonunda

Hayir adamın konusuna "ne diyon değişik " yazsan satis baltaliyorsun

yazmasan adami şikayet konusunda okuyorsun
ahahahaha hocam bizim ülkemizde aşırı profesyonel gözükme çabası denen bir şey var. gereksiz bir kasıntılık. sadece biraz wordpress tema satış konularını gezdim neler var, neler yok diye. ne kadar hazır github projesi, wordpress eklentisi varsa içine enjekte edilmiş temalar var. hani temanın geneline bakıyorum 1000 satır kod yazılmıştır, yazılmamıştır. css bootstrap hadi ona tamam, ama hepsi codepen, bootstrap md'den filan alınmış şeyler.
mesleki alışkanlık, temanın search yerine çok basit bir sql injection ya da XSS kodu yazıyorum, baktığım temaların %50sinde kod dönüyor ve cevap veriyor. tema sahibine yazıyorum, anama sövmediği kalıyor.
SEO CANAVARI! deli bir tabir. hayır ne yapmış olabilirsin? yeni bir html tag tipi mi buldun? ne yarattın, ne yaptın. Yoast işe be yoast. yoast yani. İç linklemen belki 1 tık daha iyidir ama ne bileyim yani, o kadar.
ama konu içeriği, başlıklar benim bu konuya attığım başlıklar gibi. e tabii, herkes bir şekilde ilgi çekmeli. ama ne bileyim, Türkiye'de yazılım özellikle de wordpress-php yazılım sektörünün hali ne yazık ki içler acısı.