webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bencede normal değil size tavsiyem geç olmadan açık veteriner bulmanız yönünde daha önce bende kısırlaştırdım ama böyle bir durum hiç olmadı geçmiş olsun en azından şimdi götürün röntgen çekilsin birde serum verilir çok sıvı kaybı olmuştur çünkü
Gündüz götüreceğim veterinere öyle görüştük, maalesef açık veteriner yok.

seric33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karınını sarıp incecik olma durumu bende de olmuştu normal bişey o hocam tüylerinden dolayı alışkın değiliz biz o görüntüye benim kedimde kusma vs hiç olmadı hatta aynı gün teslim aldım vet den akşam narkoz etkisi geçmişti ertesi günde iyi kötü gezmeye başlamıştı kusma olayını hiç yaşamadığım için bişe diyemicem mutlaka baktırın 4 kere kusması kesinlikle normal değil. Kızgınlığı geçtikten sonra yapılmalı kısırlaştırma umarım buna dikkat etmişsinizdir
Kızgınlığı yeni geçti hatta 1 gün daha bekleyip ne olur , ne olmaz diye öyle götürdüm. Kusması ve bişey yiyip içmemesi çok canımı sıktı.

webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz diyince aklıma geldi hocam bu dönem tam kedilerin kızgınlık dönemi umarım bu sebepten değildir
2 haftadır kızgınlıktaydı, kızgınlığı geçti, 2 gün bekledim öyle kısırlaştırmaya götürdüm hocam. Veterinerle kedi kızgınlıktayken görüştük, kızgınlığı biter bitmez 1 gün daha bekleyip öyle randevu alın tekrar girmesin dedi.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gun onlardayken kusmadigina ve yemek yiyip su ictigine eminmisiniz?
Neden 2 gun veterinerde kaldi ki? Genelde kedileri ayni gun kisirlastirip eve goturuyor insanlar. Disiler icin islem biraz daha zor oldugu icin iyilesme biraz daha gec olur. Bizimki erkekti ve ameliyattan sonra uyandirip eve goturmustuk. 3-4 saat biraz afalanmisti sonra hersey normale donmustu.
Özel veteriner olduğu için kendi yataklarında , kendileri baktılar 2 gün boyunca onlarda kaldı. Onlardayken yemek yiyip, su içtiğini bilmiyorum onu öğrenmedim. Veterineri 2. kustuğunda aradım bizdeyken öyle bişey olmadı devam ederse arayın dediler 4. kusmasında tekrar aradım gündüz getirin normal değil dedi.
Sizin dediğiniz gibi erkek kedileri aynı günde alıyorlar, bizimkinin kardeşi erkek onu kısırlaştırdı kız arkadaşım, aynı gün aldı onda da kusma olduğundan normaldir dedik, 4 kez kustuğundan endişelendik. Gündüz götürüp teslim edicem tekrar, biraz daha iyileştiğinde sargıları çıktığında ve yemek yiyip su içtiğinde geri almak istiyorum. Bu halini gördükçe özellikle sargılarıyla küçücük bir haldeyken aşırı derecede canım sıkılıyor üzülüyorum maalesef. Pişman oldum kısırlaştırdığıma neredeyse.