wmtakimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben aldım uzay mekiği gibi birşey ya bir ortamda bile farkını yaşatıyorsun 😉😉
hhbozlak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de alasım var aynı şekilde parayı oraya bağlamak mantıklı olur mu diye düşünüyorum. En iyisi taksitle almak olacak. Takipteyim varsa böyle bir yer değerlendirebiliriz.
alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birebir aynı şeyleri düşünüyoruz internetten kazandığım para ve üniversite kredimle İphone 11 parasını biriktirdim ailemin durumu kötü değil ama babam da bir telefona o parayı vermez Biraz daha yatırım yapıp almayı düşünüyorum veya Kara Cumada
AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonda İphone'dan başkası boş.
Xiaomi kullanıyorum özellik olarak İphone 11'den daha iyi gösteriyor güya ama İphone 11 fark atar.

27 Kasım Efsane Cuma Gününü bekleyin derim. 18 Kasımdan sonra doların biraz daha düşme ihtimali var.
Gajin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 yi bekliyorum ben hocam eğer isterseniz biraz para biriktirin 12 alın
Guzmanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinizdeki paradan bağımsız olarak ki onun muhasebesini yapmak size düşer. Fakat az miktarda para kalacaksa alım zamanı ertelenebilir. Iphone 11 gayet güzel bir telefon tavsiye ederim.. Senelerdir bir ıphone kullanıcısıyım, en sonda 11 aldım. Memnunum.
Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de yeni geçiş yaptım Iphone 11'e, ki geçiş yapmadan uzun uzun araştırdım. İndirimli olarak hepsiburada sayesinde 6890 'a almıştım. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bana göre. Gece Timelapse çekimi her telefonun harcı değildir. Loş ışıkta dahi gökyüzünün renk tonlarını bile güzel algıladığına şahit oldum.
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir telefona 7-8bin verebiliyorsanız, bu kıymeti o telefona verdiyseniz alın. Bu telefon o parayı hakediyor (emsallerine kıyasla). Ben 128'liğini aldım, kullanıyorum. Pro Max düşündüm o ara, bir telefona o kadar para vermek çok geldi, almadım. O zaman 14.000 falandı. 128'lik 11 ise indirimdi, kampanyaydı, kupondu 8.000'e almıştım. Note 10 Plus da var, 11'den sonra aldım, aynı paraya aldım hatta note 10 Plus için 3-400 lira fazla verdim; bir de çok büyük. 11'in ölçüleri de ideal bence. İkisi de parasını hakediyor ama note 10 plus fiyatı düşmeye başladı.
AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan iphone 11’den yazıyorum mor rengini alın en az 3 sene kullanın
Javus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumu yaşıyoruz
Hepinize çok teşekkür ederim , aldım telefonu beyaz süper telefon Allah herkese nasip etsin 🤗