//// @poyrazhood; 'a satılmıştır. Hayırlı olsun.

Merhaba, artık vakit ayıramadığım için e-pin sitemi uygun fiyatlı devretmek istiyorum.

Domaini alalı 3 yıl oldu, siteyi faaliyete geçireli 1 yıl oluyor. Son 5 aydır ayda 10.000 - 50.000TL cirosu var.
Domain keyword domaindir. Sisteme kayıtlı 4763 üye bulunmakta. Son 4 aydır Günlük 30-80 sipariş alıyoruz.
27.11.2020 Yani bugünden itibaren sipariş alımını kapattım. Kendi işlerim varken bu işe yetişemiyorum sitenin adı lekelenmemesi amacı ile. Satamazsam bir şekilde devam ettiricem.
Sistemi sürekli geliştiriyoruz. Yakında Twitch bağış entegrasyonu da gelecek kazançların artacağı yönde kesin planlarımız mevcut.
Alan arkadaşa yeni güncellemelerin hepsi hediyemiz olacak. Güncelleme ile ilgili planlarımızı satış esnasında görüşürüz.
Sunucu taşıma işlemleri tarafınızdan yapılacaktır. Şubat 2021e kadar idare ederiz.
Domain Süresi Ocak 25 - 2021de bitiyor. +2Yıl uzatma hediye edeceğim.
Lütfen Meraktan Link istemeyin, yüz yüze görüşmelerde detaylar konuşulur. Kolay kolay link veremem.
Script ve tema özel yazımdır. PHP Altyapı kullanıldı. Bir e-pin sitesinde olması gereken özelliklerden fazlası mevcut. Gelişmeye devam ediyor.
Devir için istediğimiz fiyat 75.000TLdir.
Amacımız e-pin sektörüne girmek isteyen dostlarımıza öncü olmak. Fiyat bu yüzden düşük tutuldu. Pazarlık sünnettir diyelim.
Hali Hazırda Stoklarımızda 7x 500TL Razer Gold
5x 100TL Google Play
10X 50TL Steam Cüzdan
gibi gibi toplam 20.000TLlik key mevcut. Bunlar da sizin olacak tabii ki.

Ekim AYI GELEN ÖDEME : 34.739 TL
Sipariş Gideri: 14.547 TL
Reklam Gideri: 1.500 TL
Kalan: 18.692 TL

Kasım 1 - 27 Ödeme: 44.155 TL
Sipariş Gideri: 22.355 TL
Reklam Gideri: 650 TL
Kalan: 21.150 TL

Net Kazançlar bunlardır, başka herhangi bir gider yoktur.

Yılda 1 Olmak Üzere 500TL Sunucu Gideri ve Domain uzatma bedeli mevcut.
////
- POS Hesapları devredilmeyecektir.
- Tedarikçi firmalar / bayilik hesapları tamamen yeni alıcımıza devredilecektir.
Ne kadar çok işlem yaparsanız o kadar güzel iskonto alırsınız firmalardan.
Yüz yüze görüşmeleri Antalya / Ankara / İstanbul üzerinde yapabiliriz.
Meraklısına Satış nedeni: e-ticaret projemize ağırlık vermeyi düşünüyoruz.
NOT: R10 üzerinden gelen PMleri dikkate almıyorum. Buna rağmen PM atanlar konuyu okumadığını varsayarak r10 üzerinden engelleyeceğim.
+90 545 633 82 92 WhatsApp üzerinden mesaj bırakırsanız, online görüşme sağlarız.