Selamlar herkese. Bu youtube'dan para kazanılıyor mu yav diye soru sormayacağım tabiki de
Youtube gelirleri hakkında herkesin bir fikri var tabiki. Ancak ben birebir bir şekilde hem para mevzusunu hem tavsiyelerinizi almak istiyorum.

Football Manager içerikleri üretmek istiyorum. İçerikte veya kalitede sorun yok. Ancak FM izlenen bir oyun değil ve en babaları bile ( senelerdir emek verenler ) twitchte max 100-150 youtubede ise 10-20K izleniyor.

Özetle 2 soruma gelecek olursak;

Büyük beklentim yok ancak ortalama 1-5K aboneli ve videoları 2-3K izlenen bir kanal ne kadar para kazanıyor tecrübelerinize göre ? Ort. izlenme süresi 4-5 dakika diye düşünürsek.

Diğer bi sorum da sizce değer mi?
İşten güçten zaman ayırıp bu işle uğraşmak istiyorum. Ancak çekimi kurgusu yüklenmesi ciddi zamanımı alıyor ve açıkçası çalışmadan geçinemeyecek bir durumda olduğum için bu kadar zaman alan bir şeyin de kısa veya uzun vadede bana para kazandırması gerekiyor. FM içerikleri üreten bir kanal olarak, haftanın 3-4 günü 4-5 saatimi alan bu işle sıfırdan başlayarak uğraşmaya değer mi sizce?

Genel olarak fikir alışverişi ve sohbet tadında bir konu olmasını temenni ediyorum. Teşekkürler