@weepay;
@Shoplemo; bu iki firmayı denemeyi düşünüyorum yaklaşık 3-4 yıldır shopier ile ödeme alıyorum bu güne kadar üzmediler ödememezlik yapmadılar ama artık komisyon oranı olarak düşürmek istiyorum %5 komisyon oranı var 3 yılı hesaba katarsak %5 gerçekten ciddi bir oran;
Takıldığım nokta şu, konuda shoplemo için 2.99 oran ve ertesi gün ödeme yazmışsınız fakat bazı yorumlarda genelde blokeli ödeme yapıyor yazıyor ve orana da 4,75 yazıyorlar.
Weepay için ise de aynı şekilde oran sanırım doğru ama ertesi gün muhabbeti bundada farklı sanırım blokeli ödeme yapıyorlar.
iki firmadan birine geçiş yapmak istiyorum fikirlerinizi almak isterim hocam.
@krsadlacin;
Merhaba
@NormP;
Komisyon oranlarımız %2,99'dan başlayan oranlardır.
Oranlarımız ciroya göre değişiklik göstermektedir. Oranlarımız aşağıda belirtilmiştir.
Shoplemo komisyon oranları aylık satış hacminize göre değişiklik gösterir.
- 0-10.000 TL arası : %4.75 + 25krş işlem başına ücretlendirilirsiniz.
- 10.000 - 30.000 TL arası : %4.25 + 25krş işlem başına ücretlendirilirsiniz.
- 30.000 - 50.000 TL arası : %3.75 + 25 krş işlem başına ücretlendirilirsiniz.
- 50.000 - 80.000 TL arası : %3.25 + 25 krş işlem başına ücretlendirilirsiniz.
- 80.000 TL ve üzeri için : %2.99 + 25 krş işlem başına ücretlendirilirsiniz.
*
Tüm komisyon oranları tek çekim içindir, KDV ve BSMV dahildir. Ayrıca bir tutar hesaplanmaz ve gizli oranlarla karşılaşmazsınız.
Ödemelerde her hangi bir bloke uygulaması bulunmamakta, sistemimiz Pazaryeri modeli olduğu için ödemelerin aktarımında bir süreç işlemektedir.
Dijital ürünlerde 24 saat, Fiziksel ürünlerde 3 iş günü tamamlandığında ödeme ertesi iş günü aktarılmaktadır.
Müşteriniz ürün / hizmeti aldıktan sonra bu sürelerden önce onay vermesi durumunda ilk iş günü ödemeniz aktarılmaktadır. Bu süreç içerisinde müşteri itiraz oluşturursa süreç uzamaktadır.
Teşekkür ederiz.