Berker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödememen gerektiğini söyleselerde vergi incelemesi olduğunda müfettiş hepsini kayda alır vergisini cezasını keser bana böyle demişlerdi demen bir şeyi değiştirmiyor malesef. Banka hesabını kapatmakta çözüm değil her şey kayıt altında müfettişler bankalardan istediğinde tüm kayıtları veriyorlar . İnşallah denk gelmezsin ama denk gelirse kaçış yok.
Dediğimi tam okumadınız herhalde
ödemeleriniz İrlanda yasaları çerçevesinde kurulan bir şirket olan Google Ireland tarafından yapılır. Google ile yaptığınız anlaşmanın şartları uyarınca, sağlanan hizmetler karşı tarafın ödemesine tabidir. Bu nedenle, 2006/112/EC Konsey Direktifi'nin 196. maddesine göre KDV, alıcı şirket olan Google Ireland tarafından karşılanacaktır.
Yani Google yasal olarak senin vergini ödüyor İrlanda merkezli bir adsense hesabı kullanıyorsan orasını bilemiyorum vergiden kaçınmak için banka hesabımı kapattığımı söylemedim sadece uzun süre yüksek kazançlar alıp vergi ödemek zorunda kalmadığımı belirttim ha öyle bir durum olursa da yapacağım şey belli olurdu Google nin aldığı komisyon oranına bak