MGurgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pegasus kimse ocağıma incir ağacı dikti. Marmara sunucusu oyuncu kabul etmeyince bende sunucuya giren eski hesabı olan arkadaşımdan hesap istedim sıfırdan başladım bu arada o kadar ep çek falan derken hop ban sebebi ise hesap sanırım 1 sene önce bot olarak kullanılmış çocuğa sordum doğruymuş tamam dedim neyse bu sefer kendi eski hesabımı buldum baya maillere bakıp en ufak hile olmayan hesapla tekrar başladım ama hâlâ diğer banlanan için ticket devam ediyor olayı anlatıyorum. Pegasus denen şahıs bana gıcık olmuş bu yüzden ip üzerinden yeni hesabımı tespit edip onuda banladı. Sözleşmede ne olursa olsun sıfırdan başlanabileceği belirtiliyor fakat egolu bir şekilde durduk yere banladı. Birinci olarak merak ettiğim o ilk hesap hile kullanmış yapacağını yapmış zamanında ve hiç bir şey olmamış nasıl olduda 1 sene sonra bunu farkedip banladı? O da problem değil farklı hesabıda banladı Metin2 de insanlar oyunu oynamaya korkar oldu mesela tekrar keyfine başlama isteğim var yine alakasız bir şekilde banlanırsam yazık olacak.
Sanırım oyun içinden Discord'a oyuncuğu çağırdığı tek kişiyim Oyun içinden gel dcye şunu şunu atayım kanıtları göstereyim dedirttim de o zamandan beri ne zaman hesap açsam yanımda bitiyodu, ben de bıraktım