Arkadaşlar merhabalar, yeni bir ingilizce site açtım. Gayet düzenli gitmeye çalışıyorum. 15 gün oldu açalı aşağı yukarı. Sitede şuan 77 yayınlanmış makale 2 tane de planlanmış makale var. İngilizcem var makaleleri kendim yazıyorum ama vakit alıyor. 15 günde site adam akıllı index almıyor. Konuların çoğunun indexi yok. Hit desen zaten yok. İndex alanlar da SERP'de sıralama almıyor. 15 günde moralim bozuldu resmen. Elimde de 150-200 adet daha makale var girebileceğim. Ama bu moral bozukluğuyla bir şey yapasım gelmiyor.
Konuların hepsi de özenle seçilmiş konular.
adwordsten saatlerce araştırıp saatlerce yazmaya vakit harcıyorum. mesela makalelerin bazılarının aranması ve min maks tbmleri resimde var. aslında site hit alsa çok deli paralar kazandırır ama yok arkadaş 15 gündür hiti geçtim index bile yarım yamalak alıyor serpde hiç yok.
deneyimli arkadaşlar yol gösterebilir mi ne yapabilirim? seo konusunda aşırı bir bilgim yok. yoast kullanıyorum hem okunabilirlik hem de seo yeşil yanıyor tüm makalelerde. makale içi linklemeleri de yapıyorum her makalemden farklı bir makaleme site içi link çıkıyorum.
başka neler yapabilirim bana yol gösterir misiniz..