Ben bu ülkeye göre fazla özgürlükçü düşünen bir adamım galiba.

1) "Eşcinsellere çocuk verilmesin, bu büyük ahlaksızlığa çocukları karıştırmayın!" diyen çok ahlaklı adamlardan kaç tanesi çocuk evlat edindiler?

2) Yetimhaneler anası babası belli olmadığı için zaten toplumdan dışlanan, güvensiz büyüyen, intihara meyilli, sevgi şefkat nedir bilmeyen çocuklarla dolu iken siz eşcinsellere verilen çocukların intihara meyilli, toplumdan dışlanan, güvensiz büyüyen çocuklar olacağına mı inanıyorsunuz?

3) Yetimhanelerdeki çocukların hepsinin ana babası öldüğü yetim kaldıkları için mi yetimhanede olduklarını sanıyorsunuz? O çocukların heteroseksüel çiftler yapıp sokağa atıyor, ya da ebeveynleri hapse girdiği ve akrabaları bile sahip çıkmadığı için yetimhanede kalıyorlar.

4) Bir çocuğun eşcinsel ebeveynler ile sevgi saygı ve şefkatle büyümesi neden sizi yetimhanede zavallı, terkedilmiş bir hayat sürmesinden daha çok rahatsız ediyor.

5) Eşcinsel evli çiftleri siz ne sanıyorsunuz? Bütün gün p@rno izleyip bdsm kostümlerle fantezi yapıyor mu sanıyorsunuz? Avrupada eşcinsel evliliğin yasal olduğu ülkelerde eşcinsel çiftler de işe gidiyor, yemek yapıyor, ev işleri yapıyor, arkadaşlarına oturmaya gidiyorlar evlerinde misafir ağırlıyorlar.

6) Eşcinselliği doğal karşılıyorum bir hak olarak karşılıyorum. Bugün benim için hemcinsimle ilişkiye girmek nasıl miğde bulandırıcı ise bazı insanlar için de karşı cinsle ilişkiye girmek o derecede miğde bulandırıcıdır. Bu nedenle insanlar miğdelerinin kaldırmadığı bir cinsel tercihe zorlanmamalıdır. Kendi cinsini isteyen eçcinsel olur karşı cinsi isteyen heteroseksüel olur. Çocuk evlat edinmesi meselesi ise, yasal olarak eşcinsellere evlenme hakkı verdiniz mi o zaman eşcinsellerin aile kurmasına izin veriyorsunuz demektir. Ve bu kadar çok yetimhanede çocuk varken eşcinsellere evlat edinme hakkı vermek bu çocukların yükünü devlet üzerinden alıp onlara devletin sunabileceğinden daha çok şefkat ve hak vermek demektir.

7) İçinizde bu kadar çok yetimhanede çocuk varken ben çocuk yapmayayım, başkasının yaptığı bir çocuğa bakayım diyen var mı? Yok! Herkes kendi spermi ile yumurtası ile üreme derdinde. O zaman bırakalım da üreyemeyen insanlar o çocukları alıp baksınlar. Bu evlat edindirme prosedürleri öyle kafaya göre yapılmıyor, bin tane kıstası var evlat edinecek ailenin. Evlat edinecek eçcinsel çiftin işi, gücü, eğitimi, psikolojik değerlendirmeleri yapılacak. Evlat edinilen çocuk da hayata yeterli maddi destek ve eğitimli ebeveynlerle hazırlanacak, ve bu eçcinsel çiftin kanuni mirasçısı olacak.

8) 100 sene önce kadınlara oy hakkı verilmesi, feminizim, kadın özgürlükleri konusunda da benzer tartışmalar yaşanmıştı. Babasından gördüğü gibi, içinde büyüdüğü ahlak ve gelenek normlarına aykırı herşeye insanlar direnirler. Eşcinsellik zaman içerisinde dünyanın her yerinde yasal bir hale gelecek muhtemelen, en azından kalkınmış ülkelerde. Çünkü kalkınmanın şartlarından biri de ekonominin ötesinde bireysel özgürlüklerdir.

Bir de hep aynı örneği veriyorum. Eşcinsellerin yetiştirdiği çocukların büyük sorunlar yaşayacağını ve yaratacağına inananlar var.
Bu ülkede heteroseksüel çiftler tarafından doğurulan, anası babası belli olan, muhafazakar, dindar, gelenekçi bir sosyal ortamda büyüyen ve yüksek eğitim almış adamlar tanklarla kendi insanlarının üzerinden geçti, silahsız sivilleri otomatik silahlarla taradılar, kendi meclisine bomba attılar.
Eşcinsellerin büyüttüğü çocukların bundan daha kötü olabileceğine inanıyor musunuz?