Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani eşcinsel olmayan anne ve babaların ebeveynlik yapmakta çok iyi iş çıkardığını mı düşünüyorsunuz? Çocuğun hayatında anne-baba figürü olmalı demişsiniz ya, bakın şimdiye kadar yetişen herkesin hayatında anne baba figürü var. Sonuç ortada
Türkiye'de dışlanan sadece eşcinseller değil. Örneğin Kürtler ya da Ermeniler de dışlanıyor, alay ediliyor vs. Eminim ilkokul çocuklarının arasında bile okuldaki Kürt öğrencilerle dalga geçenler vardır. Onlara ne demek lazım? İnsanlar ırkçı, baskıcı, homofobik vs. diye korkarak mı davransın herkes?
Anne babası ile sorun yaşamayan nadir insan vardır, bende anne ve babamla sorun yaşadım, kimseye ebeveynlik bilgisi anne karnında verilmiyor, bende bir ebeveynim, çocuğumun üstünde titresemde mutlaka benimde yanlışım olmuştur olacaktır. Anlatmak istediğim bu değil, bence çocuğun güven duygusunu, evde anne, dışarda da baba oluşturur. Bu iki ebeveynin çocuk üzerinde ki tesirleri tamamen farklıdır.

Sadece Kürtler, Ermeniler değil, Türkler de dışlanıyor, Lazlar da yyeri geliyor dışlanıyor. Bu ırksal bir ayrım değil farklı olan dışlanır, ben yurtdışında yaşıyorum, çocuğum kreşe başladı tek siyah saçlı o kreşte, ilerde belki o da dışlanacak, farklı olan dışlanır bu hayatın gerçeği, oturduğum apartmanda 11 yaşında kızıl, yeşil gözlü, bembeyaz tenli bir kız var, o da dışlanıyor ailesi okulunu değiştirdi belkide diğerlerinden güzel olduğu için dışlanıyor, zorbalık görüyordu. Benim söylemek istediğim olay homoseksüel ailesi sebebiyle zorbalık görecek yada alay edilecek.