Gokotas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani insanlar bazı şeyleri görmeyi reddederse böyle şeylerin dünyada olması gayet doğal net ve anlamlı.

Bazı şeyleri görmeyi reddetmeden önce kendi çevremize bakmamız lazım.

Twitter'e girin.
Kadın haklarına sallayan türk bayraklı bir "DAYI" bulun.
Anasayfası ne kadar normal değil mi? Beğendiği gönderilere girin.
Evet bir homoseksuel insan buldunuz. Aaa bunlar ne kadar da çokmuş? Hayda herkes mi böyle diye sorup adımları tekrarlayın. Hiç şaşmayacak yöntemdir. Belli hashtag'ler var. Onları aratın ve takipçilerine bakın.

Çoğu insan toplum baskısından dolayı hemcinsine duyduğu ilgiyi gizlemek durumunda kalıyor. Gizlemeyenler uç kesim oluyor. Gizleyenler gizli oluyor.

Çocuk konusuna gelirsek, doğru bulmuyorum. Yani henüz doğru bulmuyorum. Tüm dünya eşcinselliği kabul edip kitaplara bile bu tip konular girerse zaten yapacak bir şey yok zoru zoruna kabul edeceğiz.
Ben bu işe pazar olarak bakıyorum. Eşcinsellerin dünya pazarında çok önemli bir payı var. Buradaki kitleyi kullanmak istiyor birtakım oyunyapıcıları. Bu konu da onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayacaktır. Eşcinseller sağda solda "abi bak dünyada artık kabul görülüyoruz" diyerekten yayılmaya devam edecekler. İkna süreçleri hızlanacak.
Pazar olayı konusunda haklısınız, propagandası da çok yapılıyor, destek veren ünlülerde çok, lobi çok kuvvetli, Hollywood'da olsun, sanat camiasında olsun destek veren çok fazla tanınmış insan var. Tabi destek veren ünlülerin gerçek niyetini veremiyoruz ama sırf lgbt destekçiliği yaptığı için dinlenen izlenen bir çok insan var.
Yanan alev sönmeden durmaz, bu tür ideolojilerin sonuna kadar gideceğine eminim, ihtilal gibi düşünülebilir, artık bu bir savaş oldu, hak arama olayı oldu. İstedikleri tüm hakları almadan durmayacaklar, ta ki insanlar içine sindirdiğinde günlük hayatın parçası olduğunda yani normalleştiğinde bitecek.
Ülkemizde zaten aşinayız, sanat güneşimiz Zeki Müren olsun, Bülent Ersoy olsun, zaten hayatın içine girmesi taraftarıyım çünkü gerek dizilerde gerek filmlerde propaganda görmek istemiyorum, resmen insanın gözüne sokuyorlar. Dediğim gibi kapalı kapılar ardında neler neler oluyor. İsteyen istediğini yapsın, herkesin günahı boynuna fakat hassasiyetim çocuklarla alakalı.
Bence kırmızı çizgi bu olmalı yani evlat edinme olayı.
Birde keşke somut araştırmalar olsa, ABD'de bazı eyaletler var eşcinsellere evlat edinme hakkı veren 1993 yılında mesela o zaman evlat edinilen çocuklar şu an ne durumda, keşke bunlar ile alakalı 1000 kişilik bir gruba bir araştırma yapılsa, psikolojik yönden değerlendirilse, o zaman daha iyi hüküm verebilirdik.