Yani insanlar bazı şeyleri görmeyi reddederse böyle şeylerin dünyada olması gayet doğal net ve anlamlı.
Bazı şeyleri görmeyi reddetmeden önce kendi çevremize bakmamız lazım.
Twitter'e girin.
Kadın haklarına sallayan türk bayraklı bir "DAYI" bulun.
Anasayfası ne kadar normal değil mi? Beğendiği gönderilere girin.
Evet bir homoseksuel insan buldunuz. Aaa bunlar ne kadar da çokmuş? Hayda herkes mi böyle diye sorup adımları tekrarlayın. Hiç şaşmayacak yöntemdir. Belli hashtag'ler var. Onları aratın ve takipçilerine bakın.
Çoğu insan toplum baskısından dolayı hemcinsine duyduğu ilgiyi gizlemek durumunda kalıyor. Gizlemeyenler uç kesim oluyor. Gizleyenler gizli oluyor.
Çocuk konusuna gelirsek, doğru bulmuyorum. Yani henüz doğru bulmuyorum. Tüm dünya eşcinselliği kabul edip kitaplara bile bu tip konular girerse zaten yapacak bir şey yok zoru zoruna kabul edeceğiz.
Ben bu işe pazar olarak bakıyorum. Eşcinsellerin dünya pazarında çok önemli bir payı var. Buradaki kitleyi kullanmak istiyor birtakım oyunyapıcıları. Bu konu da onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayacaktır. Eşcinseller sağda solda "abi bak dünyada artık kabul görülüyoruz" diyerekten yayılmaya devam edecekler. İkna süreçleri hızlanacak.