dudbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasa bu kadar ölü mü gerçekten 250 tl olacak kadar vay bee

Piyasayı öldürmek istemiyorum hocam, ama adamlar 100₺ bile yapıyor. Normal de söyleyeceğim fiyat minimum 1000₺ ama piyasayı öldürenler çok maalesef ben de istemeyerek veriyorum o fiyatı...

Valla ben hiç bir işimde copy paste yapıp bırakmadığım için... Önce özgün bir logo, analytcs, webmaster tools, seo ayarları, backlink çalışması, sosyal medya profilleri ve cover tasarımı, anydesk ile outlook entegrasyonu. yapmadan bırakmadığım için 250 ye yapmam yani..
Yalnız hocam işi yaptıran sizden bunların hiçbirini istemiyor farkındaysanız, siz bu işleri de yapacağım web tasarıma ek onların da ücretini web tasarım adı altında alacağım derseniz ayrı tabi.

tolgagunaydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
250 Tl yi görünce bir şok yaşamadım değil
Şok yaşanacak bir durum yok hocam ortada altı üstü wordpress bir site en fazla 1 saat sürecek nedir bu tepkiler arkadaşlar böyle bir wordpress temasını ücretsiz alıyorsunuz zaten ayrıca tema ücreti ve tasarım ücreti ayrı şeyler siz işin içine tema, logo tasarımı, seo, backlink çalışması,makaleler,stok görseller herşeyi katıp tasarlarsanız tabi fiyat yükselir.

250 tl ye 50 dolar verip TF den tema alıp kurarlar hocam bi arkadaş demişti üstüne para bile verirler
Bizi işini saçma sapan yapan insanlar ile karıştırmayın lütfen bu tür temalar için ücret ödemeye bile gerek yok wordpress kendi altyapısında ücretsiz olarak verdiği temalar fazlası ile iş görür. En kötü envato elements üyeliği alıp oradan alırsın çok fazla bir fiyatı yok forumda satıyorlar.

Sizden sadece buna benzer bir web sitesi yapılması istenmiş makaleleri siz yazacaksınız, seoyu siz yapacaksınız, şu an bu sitede kullanılan enfold temasını siz satın alacaksınız gibi birşey yazılmamış. Bunlar hepsi birbirinden ayrı işlemler, piyasayı öldürmeyin diyorsunuz da bu işi 50, 100₺ ye yapanlar var.. 1500,2500₺ alacak kadar mı uğraşacaksınız bu sitenin tasarımına dediğim gibi 1-2 saat içinde (yazılar ve görseller müşteriden alınacak) sadece tasarımı yapılabilir. Zaten wordpress tabanlı bir site.