Adamın zehirlediği falan yok neresiyle zehirlemiş? Tamam saydıklarında iyi isimler ama enesde başarılı yani kıskanmayın adamı kaç tane çekiliş yaptı her ay 500 bin tllik çekiliş yapıyor bağış yapıyor diğerlerinin 1 kere bile yaptığını görmedim ruhi çenetin falan
500 bin liralık çekiliş olayı da sağlam değil ki. Birileri sponsor oluyor. Daha fazlasını bu siteden topluyor. Bunlara para verip abone çekenlerin abonelerinin çoğu da çekiliş çıkmayınca kaçıp gidiyor. R10 da mağdurlar var bu konuda. Enes Batur ne zaman kitap okumayı özendirmiş. Ne zaman bilimi, kültürü özendirmiş. Gülmeme challenge gibi şeylerle neyi besliyor? Bu ülkenin kültür ortamını mı? Ben 38 yaşında kariyer sahibi, evli, çoluk çocuğu olan adamım. Enes Baturu niye kıskanayım? Para kazanmak için her şeyi mübah görsem şimdi kazandığımın kat kat fazlasını kazanırım. Siz hayransınız anladım. Ama herkes de sizin gibi hayran olmak zorunda değil. Ben sevmiyorum. Sadece bu adamı değil. Bunun gibi video çeken binlercesi var. Hele çocuklarını çekip, onların üzerinden kazananlar.. ..