Hocam şimdi şöyle anlatayım 7/24 telefonu kullanacaksanız zaten hiçbir iPhone modeli diğer telefonlara göre sizi tatmin etmez. Ben telefonu alalı 2 ay falan oluyor neredeyse sürekli bilgisayar başında olduğum için arada telefonu elime alıyorum 1.5 gün yetiyor bana gece uyumaya geçerken bir yoğun kullanımım oluyor 2 saat gibi bir süre. Bunun dışında mesela 6-7 saat aralıksız wifi modunda youtube falan takılabiliyorum. Bunun dışında sabah evden çıktınız işe gittiğinizi varsayalım akşam eve gelene kadar mobil internetiniz açık olursa ve kullanıyorsanız eve gidene kadar yeteceğini düşünmüyorum şahsen. Ama mobil interneti kapatıp eliniz boş olduğunda telefona baktığınızı varsayarsak her türlü yeter. Telefon gerçekten hızlı stabil hiç bir sorunu yok özellikle kamerası devasa mutlaka almanızı öneririm. Şarj problemine o kadar takılmayın, batarya performansı içinde kesinlikle powerbank kullanmayın. Telefonunuzu şarj edeceğiniz priz doğru düzgün çalışsın. Ben bugüne kadar iPhone X'e kadar olan tüm telefonları kullandım. iPhone X bile facetime da ısınırken bu telefon ısınmıyor mesela. Ha bu telefonu alırken tek kafama taktığım şey home tuşunun dokunmatik olup olmamasıydı yani normal tuş gibi basmalı olsaydı almayacaktım oda öyle değilmiş zaten çok sevinip hemen aldım