Merhaba,
Mysql tarafında tutulan soru ve cevapları excel olarak almaya çalışıyorum.
Örneğin.

A                       B                     C
1 Soru Başlık     Soru Başlık      Soru Başlık

2 Cevap            Cevap              Cevap
3 Cevap            Cevap              Cevap
4 Cevap            Cevap              Cevap
Şeklinde 1. satırda soru başlıkları ve hemen altında soruya ilişkin verilen cevap kayıtları.

Veritabanı
soru tablosu                           cevap tablosu
id, anketid, soru id,                  id, anketid, anketsoruid,  cevap
1 - 1- Sorulan soru?                1 -   1 -            1 -            Verilen cevap
2 - 1- Sorulan soru?                2 -   1 -            2 -            Verilen cevap
3 - 2- Sorulan soru?                3 -   2 -            3 -            Verilen cevap
4 - 2- Sorulan soru?                4 -   2 -            4 -            Verilen cevap
Gİbi kayıtlar yer alıyor. Bu kayıtları Excel tarafına dökmeye çalıştım. Bunun için,

$anketId = 1;
$objPHPExcel      =   new PHPExcel();
$sql         =   $db->query("SELECT * FROM `sorular` INNER JOIN `cevaplar` ON  sorular.anketsoruid = cevaplar.anketsoruid  WHERE cevaplar.anketid = 1");
$objPHPExcel->setActiveSheetIndex(0);

$column = 'A';
$rowCount   =   2;
foreach($sql as $rows){
  $objPHPExcel->getActiveSheet()->SetCellValue($column.'1', $rows['soru'],'UTF-8');
  $objPHPExcel->getActiveSheet()->SetCellValue($column.$rowCount, $rows['cevap'],'UTF-8');
  $column++;
  $rowCount++;
}
Yaparak Excelde 1. satıra tüm soruları yazdırabiliyorum. Cevapları ise A2, B3, C4, D6 şeklinde çıkıyor. Çıkması gereken sonuç, A2, B2, C2, D2
RowCount++ yaptığım için bu sonuç normal. İstediğim gibi çıktıyı nasıl sağlayabilirim.