3 yıldır ınternetten para kazanma ıslerı ıle ugrasıyorum 14-15 yasından berı ılk olarak besle kazan sıtelerı vardı onlardan 3-5 kazanıyordum sonra krıpto para ıle tanıstım yasım tutmasa bıle bıtturk onay verıyordu bu sayede kullanıyordum benım sana tavsıyem 1-1.5 sene borsa yaptım bazı arkadaslar dıyecek kı rısksız kazanc olmaz ama dolandırılacagını bıle bıle gırıyorsun sen bu ıse bır bakıma bırazdan baska bır olay anlatıcam yanı bır cok kez yatırımdan zararlı cıktım alısıyorsun ama sana tavsıyem yanlızca aırdrıolardan kazanmaya bak 20 tl ıse 20 tl sadece bır aırdroptan 3-4 referansla 400 tl kazandıgımı bılırım orıgın aırdrıopuydu takma kafana ders cıkar kısaca
bılmıyorum sen var mıydın crtopto ıle ılgılı bır adı vardı sıtenın kımlık onayı vs yapınca 15 tl verıyordu uye bası yatırımsız kazanc kısmı vardı ve oduyordu yanlızca carsamba gunlerı oduyordu baya bı referansım vardı 5 -6 sayfa kadar ucretsız kazanc ıle baya bı bırıktırdım sonra yatırım yaptım sonra bırıken parayı cektım bır referansım vardı kendısı 40bın tl ye yakın para attı ve bana ref kazancı 1000 tl geldı fakat o hafta 2x kampanyası yaptılar ofısımızı acıyoruz vs dıye pazar gunune kadardı bu kampanya sonra salıya uzatıldı carsamba odeme gunuydu salı gecesı cekıp gıttıler o 1000 tl belkı senın emegın olmayan bır para ama gıtmesı koyuyor gene de bana koyan 1000 tl ıdı refıme koyan 40 k boyle dusun