@merner; Kanalın durumu ne oldu diye merak edip bakmıştım Hocam videolarınız gayet güzel. Ama 176 tane video yüklemişsiniz ortalama aylık 90k-10k civarı izlenme var bu sayı çok düşük emeklerinize yazık .

Size bir kaç tavsiye vereyim.
Video içerikleriniz merak uyandırıcı değil.
Mukbang videolarında şu tarz içeriklerin izlenmesi baya yüksek olur.

1-)
Sizden gelenler videosu yapın hocam . (ara ara bunlardan tekrardan yapın)

Örnek başlıklar ;
Youtubeden kaç para kazandım -Sizden gelen sorular ?
Hamilemiyim -Sizden gelen sorular ?
Eşimle ne zaman tanıştım -Sizden gelen sorular ?
...vb İnsanlarda merak uyandırıcı başlıklar kullanın hocam. Ayrıca kapak resminde eşinizin kafasını büyük ve şaşırmış şeklinde yapın.Daha çok dikkat çeker.

2-) Şuanki popüler diziler olan masumlar apartmanı, kırmızı oda..vb ve eski çok popüler olmuş diziler,filmler hakkında yorum yaparak videolar çekin

örnek;
kırmızı oda dizisindeki arya karakterini şöyle şöyle çok iyi şöyle şöyle. kötü..vb şeklinde yorumlar yapın
3-)Kadınların genel olarak en çok sevdiği şey dedidokudur. Bunu kullanın mutlaka.
Örnek;
Arkadaşım ne söyledi öyle ?
İnanılmaz birisiyle tanıştık ? ..vb insnalarda merak uyandıracak videolar çekebilirsiniz

4-)Eşinize kötü yorumları okuyup yorum yaptığı video çekiniz. (eşiniz kırılgan bir yapıdaysa çekmeyin )
....vb
Bu dediklerimi mutlaka yapın hocam. (yorumu okuyan kişilerde bunları baz alarak video çekebilir. ) Güzel dönüşleri olur.

İlerde çok para kazanmaya başlarsanız benim adıma löseve bağış yapın yeterlidir