biraz zorlu da olsa gerekli onay godaddy tarafından verilince transfer sağlanıyor. zaman alıyor 5-7 gün arası.
beklemedeyiz umarım dediğiniz gibi olur
hocam problem dün gece giderildi ben transferleri başlattım. Adamlar ne ortağım ne de başka birşeyim. bir azure tutturdular ama kanıtlayamıyoruz dediler. herkese paniğe ittiler. bende sorun yaşadım ama cevapsız hiç bir talebim kalmadı.
sabredin çözeceğiz dediler ve çözdürler.
Merhabalar,
Sabırlı davranıyoruz hocam bizde ama sürecin uzaması rahatsız ediyor. Elbet ilgileniyorlardır elbet çabalıyorlardır ama faturalı işlem yapıyoruz sonuçta ve transfer işlemine 1 haftada başlayamamak çok sorun veriyor.
Azure olayını bilmiyorum ama yurtdışında da secureserver üzerinden satış yapan başka siteler var 4 dolara falan alan adı transfer/kayıt yapıyorlar. Panel sistemi godaddy ile birebir aynı. Belli ki yaygın kullanılan bir reseller paketi.
Ama benim için bunların hiçbirisinin önemi yok firma işi yaptığımız için bu alan adlarının başına birşey gelmesi çok büyük sorunlar doğuracağı için biraz sinirleniyorum.
Umarım bizim de çözülecek bu olay ve taşıma yapacağız ve bir daha kendileri ile çalışmayacağım kendilerine de ilettim.