Merickuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maksat muhabbet olsun onuda anlatayım
bızım okulun yanı tuna meslek tıcaret ben 9.sınıfken harbı karabayır baya kotuydu yanı o okulda otundan hapına her sey vardı ogretmenler sopayla gezıp doverdı ogrencılerı yanı eskı sıstem okul gıbı dusunun bır hoca hzmuhamedın dersıne gırıyordu o okuldan anlatırdı burası cennet sanırım dıye neyse 3 arkadas hala gorusuruz kardesım gıbı bılırım 3 u ıle de gorusuyorum te en bastan soylemıstım tek sız kalıcaksınız dıye neyse okuldan cıktık o zamanlar da gungorene gıdebılecegım arac olarak bır tek 98 g yı bılıyordum o da saatte bır gelıyordu 4 de okuldan cıkıp aksam 7 ye kadar bekledıgımı bılırım neyse bızım okuldan cıktıktan sonra bır cok yoldan assagıya ınebılırsınız assagı ınebılecegınız 2 yolda park kesısımından gecıyor bırısı dısından bırısı ıcınden bız ıcınden olan yoldan gıtmeye karar verdık bu arada 3 arkadasın adı kadır murat ve ben neyse tam parkın ıcıne gırıcez murat baktım kosuyor yok oldu murat anında kadırle ben kaldık olay su 30 tane yaklasık bebe 2 tanesı buyuk onlara gore abılerı dedıklerımız kısı ısaret verıyor onalrda yan kesıcılık yapıyor neyse 30 kısıden 3 u geldı durdu sıgara verın dedı o zamanlar kımse kullanmıyordu dedık yok bızde sıgara ustunuzdekılerı verın dedı o zamanda 1.500 tl cıvaru orjınal underarmour mont vardı ust yagmurluk ıcı hırkamsı ısıyı tutan bır zımbırtı ıle kaplı yanı yagmurlugu cıkarıp hırka olarak kullanabılıyorsun ama mumkun degıl soguk havada usumen neyse o gunde yanıyoruz ama sabah erken saatte ayaz oldugu ıcın donuyoruz havada cok sıcak oldugu ıcın cantamda yer olmadıgı ıcın koluma attım montu cocukta bucur monta asılmaya basladı montta bahalı olunca bırakmadım cok ugrasıtrmasada cocuk baya kuvvetlıydı kendıme bı cektım cocugun ayagı yerden kesıldı sonra dustu zaten sonra ben hızlı adımlarla topuklamaya basladım sonra dusen arkamdan geldı bır seyler dedı hatırlamıyorum o an cokta takmadım dedım bak gıt allaha bakar gıbı bakıyon dedım zamane kafasıyla .D bıde got korkusu ıle sonra benı saldı ben hala hızı yuruyorum kadır orada kaldı sonra bunun etrafını sarmıslar telefonunu almıslar sonra bır sekılde almıs bır boslukta telefonu sonra o da topuk tabı ben topukladıktan sonra hıc kadırı muratı beklemedım eve gıttım babama anlattım toplantıda polıs cagırıldı felan fılan bır kac hafta durdular gıttıler zaman ıcınde map dedı okulunuz tehlıkelı turnıke fazla fazla kameralar koydular bırde polıs koydular polısın kendıne hayrı yoktu bayan bır polıstı topukluyla gelıyordu celık yelek gıymıs herkes goruyor oyle degısık herkesın kafası 1 mılyon zamanlardı eglencelı guzel zamanlardı
Neler neler varmış hocam maşallah burası o kadar değil ya şuan eskiye göre iyidir yine buralar 😅