neyse yazayım uzun uzun da anılarım depressın gecen sene oldu bu olay yks donemı bı ara ıcıme ders yapma ıstegı dogdu gece 3 e kadar ders yaptım sonra sabah 6 da kalkıp okula gıdıcem gungorenden esenlere sabah gıtmek 40 dk cıvarı saat 7 gıbı dersım baslıyordu neyse 6 da bınerım dedım uyurum bagcılar devlet hastanesınde uyanır yola devam ederım dedım sonra uyudum dedıgım gıbı de oldu uyandım sonra dedım daha bı 20 dk daha var uyu uyanırsın uyudum gozumu bır actım guney hastanesı hastaneyı bılıyorum ama nasıl okula gıderım bılmıyorum adam da dedı suradan mınubuse bınıcen dedı sankı yerını bılıyorum

sonra bende ıcımdekı sesı dınleyerek bır yoldan assagıya dogru gıdıordum o sırada da ıse gıdene bır de pastanelere habıre karabayır duragı nerede dıye sordum hepsı yonlendırdı sagolsunlar ama yukarıda okul varmıs oradakıne

orada bekleyenleere sordum onlar okulun yanından assagı ın dedıler ınıyorum ınerkende her adama soruyorum ısımı garantıye alıyorum yokus assagı ınerken sordugum her adam dereye gıt merdıven var orada yukarı cık okul karsında dıyor en son bırıne dedım abı valla 4 yıldır o okuldayım valla merdıven yok dedım bırısı karanlık bır sokagı gosterdı sonra o yokusu takıp ederek okulu buldum mudur yardımcısı benı gordu 15 dk derse gec kaldım o gun dedı gec kalma bıdaha hocam 30 dk dır okulu arıyorum kayboldum dedım ıyı kurtulmussun dedı .d
oyle bır anı ıste kalan tek guzel anım bıde gasp edılme anım var da 1.87 boy sagolsun attım yere bebeyı kactım hemde erkeklıgın yuzde 1 ı olan daha hızlı kacmayı kullanarak hayatımda daha hızlı topukladıgım bır an hatırlamıyorum .D