Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.gittigidiyor.com/tamir-t...0?id=593065072

Darbeli, 60nm torku var, brushless motoru var. Metal mandren'i var. Çift akülü.

Ekstra olarak yanına bunu da alırsınız.

https://www.gittigidiyor.com/tamir-t...6?id=479877104

Darbeli vidalama, brusless(fırçasız) motor 140nm tork.
Einhell alacağımı sanmıyorum zira elimde şu anda var. teşekkür ederim öneriniz için.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
metabo
hilti
bu markalar size 10 sene de gider. pimapen işinde bu markaları kullanıyorduk.
gerçekten çok sağlam.
geçen sene 6 bin civarındaydı. HILTI'nin izmir'de bayisi var sanırım.
ama fiyatlar uçtu şimdi

tüm set için 6 bin.
sadece matkap için 2-3 bin liraya bulabilirsiniz.
o kadar yükseklere çıkamam şu anda, veya biraz daha bekleyip dediiniz gibi hilti'ye de bakabilirim inanın kararsızım

Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Stanley kullanıyorum delme, vidalama hiçbir sorun yaşamadım. En son ne zaman şarj ettiğimi bile hatırlamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Stanley de kullandım fena değil açıkçası ama profesyonel görünüm vermiyor ve içim ısınmadı sebbini bilmiyorum )
cthax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinizde kalacak, net. Bu srada konu sahibi bendekiler
Dewalt DCD791 imiş
2500tl fiyatı şu anda )

cthax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka fanı değilim ama dediğim gibi Hilti,Milwaukee dahil bilimum Akülüyü profesyonel anlamda kullandım. Tabi ki Hilti iyi (Fiyatından dolayı f/p değil) ama dewalt tam f/p hem kullanım ömrü ve kalitesi hemde fiyatı tam dengede.
Tork desen "Meridyen* marka vidaların kafasını çok kırdı o yüzden kademe bile düşürdüğümü bildiğim gibi kademeli elmas uç ile 10mm demiri bile 28mm'e kadar deldiğimide bilirim. Eğer Amatör veya hobici iseniz zaten ömrünüzün sonuna kadar yetecektir.
Milwauke çok araştırdım hatta bizzat kendilerine sordum Türkiyede satış yapmıyoruz ve bayimiz yok dediler bu nedenle vazgeçtim.
Dewalt konusunda çok aşırı bir yoğunluk var mesajlara bakıldığında, hilti ise pahalı ama sağlam bu konuda herkes hemfikir

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AEG markasını bazıları matkap veya vidalama ürünlerinde duyduklarında şaşırmış olabilirler.

Özellikle Rus işçilerin alçıpan vb. dekorasyon youtube videolarını izlediklerinde bol bol göreceği ürün AEG olduğunda pek şaşırmasınlar.
Kırıcı/Delici ihtiyacında 1-) HILTI 2-) AEG 3-) DeWALT sıralamasını şaşmayınız. (Her 3 markayı da kullandım.)

SDS/Pnömatik Darbeli Matkap ihtiyacında 1-2 sıralamasında AEG - DeWALT ayırt edemedim. Her ikisi de çok kalitelidir. (Birazda para mevzusundan SDS Plus BOSCH kullanırdım. )

Sizin dikkat etmeniz gereken kısım için bir alıntı:

Bir yapı marketine gidip bu konuda satış elemanının tavsiyesini almanızı öneririm. Çok kaliteli olsun derseniz AEG - DeWALT arasında seçim yapmanız yeterli. İşiniz hobi tarzındaysa veya sık kullanmıyorsanız uygun fiyatlı ürünler size yetebilir.
Güzel bir cevap vermişsiniz detaylı bilgi için teşekkür ederim.

Aradığım cevapların birçoğunu aldım arkadaşlar herkese teşekkür ederim