Hocam merhaba uzun süre kuruyemiş işi yaptım yaklaşık ta 6 yıl oluyor bıraktım eski patron rica etti internette satış yapalım diye bi kaç platformda mağaza açtık dün itibari ile yüklemeye başladık ve minumum fiyatlar ile bu gün bir kaç ürün onaylanmış bi baktım 30 tl üstü kargo bedava diyor ilk defa yapıyorum bende bu işi 15 dkk önce aradım satıcı destek hattını 30 tl üstü kargo bedava sistem otomatik dedi (bu sanırım kategori ile alakalı bi durum) şimdi tekrar hesap yaptım bi kaç satıcıya baktım bizim tarladan sezonunda alıp tezgaha getirene kadar ki maliyetin altına başka satıcı satıyor ve 1. sınıf ana çıtlak yazmış müşteri şimdi kimden alsın Yanlış anlaşılmasın Kuruyemiş kültürü olan yani devamlı yiyen bir kesim var ve olsa da olmasa da olur diyen kesim var fiyatlardan kaliteden de haberdarlar ama her yazıya inanan insanlarda mevcut oda ana çıtlak buda ana çıtlak diyerek ucuzu şipariş edecektir. Denemeden bilinmez inşallah sizin içinde eski patronum içinde hayırlısı olur şimdiden bol kazançlar.