son zamanlarda tek düşündüğüm belkide hayatımın en verimli çağlarından birinde neden herşeyin paraya bağlı olduğunu sorguluyorum ( lütfen beni haksız çıkartın) hesap kasıp satıyım diyorum sürekli birileri spam diğer rakipler çekiliş vs yapıyo birileri yardım ediyo neden 0 dan başlıyanı hayat bu kadar yorup hırpalıyo neden kimse birbirine yardım etmiyo hayat cidden bu kadar cimri ve acımasız mı ?
Sermayesiz yapabileceğin bir iş sunayım , Görüntülü chat uygulamalarına yayıncı sağlıyorum haftalık ve aylık kazançlı çalıştığım siteler var sana önerim haftalık olana kadın yayıncı sağlayabilir isen haftalık kazanç elde edebilirsin. Her getirdiğin yayıncı maaş aldığında 1 sefere mahsus 20 $ ve haricinde getirdiğin bütün maaş alan yayıncıların aldığı maaş ın %10 unu kazanacaksın. Yayıncı kadınların da kazanç elde etmeleri kolay sadece vakit ayırmaları yeterli. Ama belirtmem gerekir ki uygulamada sapık çok oluyor uygunsuz görüntülere maruz kalabilirler ona uygun insanlar gelecek yayıncı olacak zaten. Yayıncı olacak kişilere de facebook instgram twitter vs sosyal platformlardan ulaşabilirsin.