Birçok cv'nin resimsiz diye yırtıldığına şahidim. Bende olsam lutfedip resim koymamış biri ile görüşmek istemem. Tabi kendi görüşüm.
Bu arada güzel bilgilendirici bir yazı olmuş eline sağlık.
Aslında dediğim gibi başında özelleştirme önemli kısım alandan alana inanın bu çok değişkenlik gösterebilir. Güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için çok ama çok teşekkürler
Çekiliş postunuz yerine kalan 11'ini de yazsaydınız keşke.
Resimsiz cv günümüzde bir işe yaramıyor. Buradan sonrasını okumadım.
Bana daha çok çekiliş reklamınızı yaptığınız bir konu gibi geldi.
İyi akşamlar.
Kendi sitem için yazdığım bir yazı tamamını paylaşmam böyle otoriter bir site için biraz da beni etkiler link bıraktım okuyabilirsiniz

Görüşlerinize saygı duyarım , keşke özelleştirin maddesini uygulasaydınız hepsinin uygulanması gerektiğini söylemekteyim bu onu da kapsar aslında. Çekiliş reklamını yapmamı gerektiren bir şey yok sunduğum hizmetler sektörden kişilere değil sektör dışına genelde dağıtım hediyeler ise sektöre yönelik yeni kişileri desteklemek amaçlıdır. Yani bir gelirim veya bundan kazancım yok aslında , gelen takipçi potansiyel müşterim değil tek kazancım gönderi erişiminden kaynaklı diğer gönderilerim potansiyel müşterilerimin önüne çıkabilir başka bir katkısı bulunmuyor , iyi geceler dilerim.