Şu anda aklıma AEG ve Ryobi var, Dewalt düşündüm... AEG ve Ryobi nasıldır ? (Colombia'dan arkadaşım kesinlikle Ryobi kullanmam için ısrar ediyor) benim de aklımda AEG var açıkçası baya kararsız kaldım...
AEG markasını bazıları matkap veya vidalama ürünlerinde duyduklarında şaşırmış olabilirler.
Özellikle Rus işçilerin alçıpan vb. dekorasyon youtube videolarını izlediklerinde bol bol göreceği ürün AEG olduğunda pek şaşırmasınlar.
Kırıcı/Delici ihtiyacında 1-) HILTI 2-) AEG 3-) DeWALT sıralamasını şaşmayınız. (Her 3 markayı da kullandım.)
SDS/Pnömatik Darbeli Matkap ihtiyacında 1-2 sıralamasında AEG - DeWALT ayırt edemedim. Her ikisi de çok kalitelidir. (Birazda para mevzusundan SDS Plus BOSCH kullanırdım.

)
Sizin dikkat etmeniz gereken kısım için bir alıntı:
Alıntı
Akülü ürün alırken öncelikle Volt değerine, sonra Amper değerini kontrol edin. Volt size gücü, amper ise pil ömrünü verir. Volt yükseldikçe kuvvet, amper yükseldikçe pilin ömrü uzar.
Bir yapı marketine gidip bu konuda satış elemanının tavsiyesini almanızı öneririm. Çok kaliteli olsun derseniz AEG - DeWALT arasında seçim yapmanız yeterli. İşiniz hobi tarzındaysa veya sık kullanmıyorsanız uygun fiyatlı ürünler size yetebilir.