altın konusunda yorum yaparken keşke YTD deseydiniz
Ben onu hep söyledim, söylemeyip herkese alın alın diyenlere ne oldu diye sormak istedim konu ben değilim veya bir öneri/tavsiye yazısı değildi. Uzun vadeli / orta vadeli altın alın zarar etmezsiniz diyenler nerelerde kaç gündür konu açılmıyor merakım o.
Americada yasiyorum ve hic te krizlik durumumuz yok insanlar gereksiz panic

yok abd de polisler devriye gezmiyormus vesaire bunlari kim uyduruyor arkadaslar

cok sukur hersey yerli yerinde siz turkiyede yasayanlarin halinu dusunun birakin americayi avrupayi adamlarin parasi var devleti kapatir yine koymaz ihtiyaclari yok cunku baska ulkelere

siz neyin kafasini yasiyorsunuz arkadaslar

Canada bile sinirimi acmaya gerek duymuyorum dedi abd ye kaldiki abd nin elindeki hazinenin miktarini hangi birimiz biliyoruz ? oyle TV lerde uyduruk haberlere bakarak is olurmu

biraz tabiri caiz yaklastim keyifli forumlar .
Polis ile ilgili cümleyi ben kurdum, bir tarafımdan uydurmadım okuduğum şeyi yazdım, Amerika batsa banane, çökse banane. Abd için hiç işim yok olay uyduracağım. Sizin yaşadığınız yer koskoca 332 milyonluk ABD'nin neresi kim bilir. Hemen kapınızın önünde olay olmasını mı bekliyordunuz gerçekten şaka gibi anlayamıyorum, yazın arama motoruna abd olaylar arttı, abd polis müdahale etmedi vs. Cüneyt Özdemir bile dillendirdi ABD'de olanları New York'un arka sokaklarında gündüz vakti soygunlar olduğunu. Nick Brooklyn yani New York'u bilmeniz duymanız lazım ama ben size uyduruyorsunuz diyor muyum? demiyorum. Herkes yanlış bir siz doğrusunuz diyor muyum ? demiyorum. Gidin haberleri yapanlara laf sokmaya çalışın, bana değil.