Merhabalar, artık pek seo, web tasarım işleri yapmak istemediğim için sitemi de satmayı düşünüyorum satamazsam da ömürlük kalsın sorun değil.
Site:
https://www.eyupoglumedya.com
Siteye ait bir adet Telefon hattı, bir adet kendisine ait Google ve yandex harita, paravan olarak İzmir'in bir çok bölgesine açılan 7-8 tane harita. Şuan için günlük 8-20 kişi giren oluyor ama 6-7 aydır çalışma yapılmıyor ayrıca blog kısmı vardı orası günlük 50-100 hit alıyordu sunucu taşırken blog kısmını yüklemedim uğraşamıyorum çünkü ama içerikler mevcut.
Zamanında 2 aylık güzel yardırmıştım seo uzmanı 2.sayfaya gelmişti İzmir seo, izmir web tasarım v.s bir çok alan da da iyidi şuan nedir ne değildir bilmiyorum. Arayan var mı günde bazen 7-8 kişi arıyor ama genelde cevap vermiyorum çoğunluk Google harita hizmeti için arıyor önceden hafta da 2 web tasarım veya seo işi geliyordu onu da yapmıyordum çocuk var ve kendim organizasyon işi yapıyorum.
Kısaca böyle aklımdan geçen fiyat 4-5 bin arası. Dediğim gibi satma mücadelem yok satılırsa satılır. O yüzden benim siteye verdiğim değer bu.
hocam şimdiden hayırlı olsun, 14 yaşında
www.haberprogrami.com satılık bende en son 100 tl verdiler

seninkinde bir de isim var inan 50tl verirler, bence satmayı bile deneme. ben bu forum mantığını anlamadım. her şeyiyle kurulu, adı güzel, sadece teması 500-600 tl, yaşı news kaydı falan var, 100 tl diyorlar, kiii ilanda en düşük teklif 1.450 tl olmalı diye de belirttim, herkes leşçi olmuş... ama onlara göre piyasa bu leş değil

) site açıyorsan sıkıldımı kapıycan ben bunu öğrendim, mesela
www.finansgenel.com satılık 450 diyorum bir de
www.saglikussu.com 450 diyorum yine veren yok, bende süresi bitince kapatacağım. yani 50-100 tl ye kimseye satmam, sadece temaları 500 er tl

size de dert yanmış oldum, ama durum bu.