Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok havayolu şirketi bu şekilde çalışıyor yoksa pandemi sürecini nasıl en az zararla atlatabilirler.
Geçmiş olsun
hocam havayolu şirketleri bakkal değiller THY türkiyenin en büyük firması ve devlet ile bir ilişkisi de var yani adamlar önceden en azından birkaç hafta önce öğreniyorlardır nerelere uçulur nerelere uçulmaz
oturup uçuşa yakın iptal edilmez uçuş insanların planları bu şekilde engellenmez
zaten bende keyfimden uçmuyorum oraya iş olmazsa bu ortamda uçuş yapmam akıllı olmaz farkındayım ama sen direk uçuş açıp sorun vs belirtmeyip direk iptal etmen terbiyesizlik hocam

CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirttiğin yöntemle 9-10 saatte gidebiliyorsan en mantıklısı, onun dışında daha kısa bir uçuş yok gibi.

Ayrıca birçok noktada ben de THY'yi eleştiririm ama yerinde olması lazım,

Bu tarz kısıtlamaları "Havayolu Şirketleri Yapmaz"

Burada uçuş iptali THY'ye bildirilir, hava şartları dahil uçuş iptalini ilgili Havacılık Genel Müdürlükleri veya uçuş iptali yapan ülkeler belirler.

THY, PGS vs hiçbir firma teknik aksaklık dışında uçuş iptali yapmaz,

Bu tarih itibariyle Arap Emirlikleri Türkiye, Fransa vs dahil birçok ülkeye ilişkin kısıtlamalar getirmiş, iptaller ona bağlı olarak gelmiştir sadece THY için değil birçok havayolunda da aynı iptaller olmuş 1 dk'lık aramayla ulaştığım bilgiler.

Royal Jordanian, Ukraine International ve MEA dışında çok alternatifin yok.
Hocam bende sadece o ikisini buldum teşekkür ederim
hocam sorun iptal edilmesi değil tabi ki böyle şeyleri devletler yapar ama devlet 3-5 gün kala yapılmaz hocam onlar önceden haber alıyorlardır milyar dolarlık firma bakkal değil hocam
göz göre göre bilerek yapışmış bid durum
araştırmanız ve bilginiz içinde çok teşekkür ederim hocam
Kelebek35Masal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 aralık dubai'de olacagım hocam )
Hocam bende şu toplantıları tekrar yaparsam ayarlarsam vs misafir edebilirim sizi çevrem baya var orda
Etkenblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uçuş neden iptal edildi? Herhangi bir sebep göstermedilerse tazminat alabilirsiniz. Yurt içi bir uçuşum sebepsiz iptal edilince 100€ tazminat almıştım, biraz peşine düşmeniz yeterli.
hocam bir sebep vs yazmıyor COVİD dışında hastalıktan dolayı olarka belirtilmiş
Olumsuz hava koşulu, ülkeye giriş-çıkışların yasaklanması vs. bir şey varsa eğer bunda THY'nin bir suçu yok.
Hocam yukarıda belirttim bu 1 hafta önceden bilinecek birşey THY firması için. O yüzden ben bilinçli yapıldığına eminim ama kanıtlayamam
o yüzden bence biraz terbiyesizlik