fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar
Fransız vatandaşlığım var ve Dubai'ye iş için gitmem gerek ama nereye uçacağım nereler açık bilemedim.
Direk uçuş açmışlar Dubai'ye tabi ki bende aldım birkaç gün önce planımı toplantılarımı vs ayarladım.
Tak akşam bir mail uçuşunuz iptal edildi.
Para iadesi vs yapmadılarda muhtemelen 1 ay sonra yapacaklar parayı kullanacaklar 1 ay sonra yatıracaklar.
Çok fazla alternatifi yok ama bir daha uçmayacağım THY ile.
O uçuşun olmayacağını önceden biliyorlardı yüzde yüz eminim sırf parayı 1 ay tutup kullanmak için belkide benim gibi milyonlarca insanın parasına 1 ay el koyuyorlar. Terbiyesizlik.
İnsanı yerli olan ülkeminizin olan herşeyinden tiksindiriyorlar. Eskiden millete överdim şöyle iyi böyle iyi ama bu yaptıkları küçük hesap cidden ne kadar küçük düşünen çirkef bir firma olduğunu gösterdi bana.

NOT: ARKADAŞLAR NASIL UÇACAĞIM BULAMADIM BİR SİTE YADA BİR YÖNTEM YADA EKSTRA DAHA GENİŞ BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA
https://www.expedia.com/ sitesinden sadece bilgim var baktım beyrut yada kiev üzerinden sadece uçuş gösteriyor.
Acaba başka bir yolu var mı daha kısa mesela Yunanistan üzerinden gibi
bulduğum 2 yöntemde 9-10 saat arası oluyor aktarma vs
iyi forumlar
Belirttiğin yöntemle 9-10 saatte gidebiliyorsan en mantıklısı, onun dışında daha kısa bir uçuş yok gibi.

Ayrıca birçok noktada ben de THY'yi eleştiririm ama yerinde olması lazım,

Bu tarz kısıtlamaları "Havayolu Şirketleri Yapmaz"

Burada uçuş iptali THY'ye bildirilir, hava şartları dahil uçuş iptalini ilgili Havacılık Genel Müdürlükleri veya uçuş iptali yapan ülkeler belirler.

THY, PGS vs hiçbir firma teknik aksaklık dışında uçuş iptali yapmaz,

Alıntı
Travelling to Dubai - rules as of 26 October 2020
Bu tarih itibariyle Arap Emirlikleri Türkiye, Fransa vs dahil birçok ülkeye ilişkin kısıtlamalar getirmiş, iptaller ona bağlı olarak gelmiştir sadece THY için değil birçok havayolunda da aynı iptaller olmuş 1 dk'lık aramayla ulaştığım bilgiler.

Royal Jordanian, Ukraine International ve MEA dışında çok alternatifin yok.