Yapılan hareket yanlış, sonuçta bir insan trafik kazasız geçirmiş, tanımadığın insan olduğunda nasıl geçmiş olsun diyorsan ya geçmiş olsun dersin yada susarsın. Nedemek ölseymiş falan, çok ayıp kendi ailenden birisi kaza geçirse insanlar keşke kurtulamasa ölse dese nasıl hissederdi insanlar empati yapması lazım. Bir insanı sevmeyebilirsin ama sana bir zararı yok sonuçta tanımıyorsun videolardan izlediğin kadar biliyorsun arka planda o adamın neler yaptığını bilmiyorsun.
Tutki adam her ay 100 fakiri doyuruyo mazluma yardım ediyo ama sen ben bunları bilmiyoruz okadar dış görünüşüne bakıp insanları yargılamak yanlış, salak saçma videolar çekip sektörde zirveye çıktı herkes yapamaz sevmeyebilirsiniz ama bir insana ölseymiş keşke kurtulamasaymış demek çok yanlıştır. Heleki adamı tanımayanların bunu yazması, mesaj atanlar sanki enesle oturmuş yemek yemiş içmiş tanıyor karakterini biliyor. Videolar harici adamın kişiliğini bilemezsin, bende gördüm haberi geçmiş olsun yaşayacağı gün varmış dedim bitti gitti. Kaza için alkollü diyen var, video çekerken oldu diyen var sonuçta çok ünlü öldü bu ülkede trafik kazasında alkollü yada uyuyarak olabilir şeyler bunlar.