Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senior Web Developer iseniz Enas Batur'u kiskanmak yeriner Avrupayi hedefleyebilirsiniz. 20K Euroya (bir cok Avrupa ulkesinde daha ucuz olabilir) Camaro alabilirsiniz.
Üstteki mesajı açarak, tekrarlıyorum hocam:

ben durumumdan memnunum. memnun olmadığım ve kıskandığım şey Enes Batur'un bulundugu maddi konuma *şahsi fikrime göre* çok kolay geldiği. bu kadar. 30 yaşıma girmek üzereyim, yurtdışı pazarına da tamamen solo 2 tane projemi bitirmek üzereyim zaten birkaç ayda. İşlerin tutması durumunda da mevcut iş yerimden ayrılıp; kendim devam edeceğim.

Ama sadece bu yolda kaybettiklerimi düşünüyorum, yaşadıklarımı. Elbette bakın Enes Batur hiçbir şey yaşamadı demiyorum. Herkes kendine göre bir şeyler yaşıyor. ve tekrar ederek *şahsi fikrime göre* Türkiye'nin %70'inin Enes Batur'un şu andaki mevcut ekonomisine varması bir hayal.

Ve sanırım ben dar kafalıyım ya da bir arızam var çünkü: burada Enes Batur'u savunan bazı kimseler var, kendilerini anlamıyorum. Amcasına söverek, komşuna bilmem ne challange yapıp; 10-15 yaş arası kitlenin kafasını bulandırarak bu noktaya gelmiş bir kişiye destek verirlerken acaba hangi arabaya biniyorlar. hangi semtte, nasıl bir yerde kirada kalıyorlar.

Anlam veremiyorum ben, geri kafalıyım.