onurgosteris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsini doğru yapıp 60 aldıysan bu hocanın yanlış yaptığını gösterir yani burada etik olmayan hareketi sen değil hoca yapmış olur ancak proje ve makaleni başlarına yazdırıp 100 alsaydın daha mı mutlu olurdun merak ettim
Başkalarına yazdırsan ne olacak En yüksek not alınan not. Bu anlattığım olay en düşük kredili derslerden birisi ilk düzey. Ben şunu anlayabilirim bizim durumumuzda olan insanların ödevlerinde yardım olarak destek almalarını anlayabilirim. Normal düzeyde olaylar istenmiyor. Ve bizde diyim en azından kaynağımız bile yoktu. İnternet vs. demeyin hocanın istediği şeyler internette bulunmayan mevzular. Ve bize verdiği bilgilerde de dahil değil. Ekstra olarak 7 ödev veriliyor örnek veriyorum. Normal bir insanın yetiştirmeye imkanı olmuyor. Ben geçen dönem vizelerde vs. destek almadım. Adamın gönderdiği sunulara çalışarak yaptım çoğu derse ilgili olduğum için iyi notlar aldım ama o verdiği slaytta olamayan şeyleri isteyen hocalar oldu. O dersi örnek veriyorum yardım almayıp verdiği bilgiler ile yaptım millet başkasına yaptırarak AA alırken 57 vize puanım geldi o derste... Ve durumu biliyorken hoca herkesin başkasına para ile yaptırdığını biliyorken, benim kendi notum olduğunu biliyorken verilen notlar.

Ama basit ödev verilmiş atıyorum C# porjesi o tür olayları başklarına yaptırmalarını hiç doğru bulmuyorum. Yardım alabilir yapmadığı yerler çünkü herkes şu dönemde başkalarına yaptırıyor. Tüm ödevi başkasına yaptırmaktan çok yardım alamalarını öneririm.

Bu etik mi değil mi mevuzunu düşünmek için hocaların verdiği notlar etik mi? Onu düşünmek gerekiyor. Atıyorum hiç daha önceden o dersi görmemiş biri o ödevi kendisi yapıyor. Diğeri 2 kere görmüş üstüne başkasına yaptırıyorsa ödevi verilen puanlama eşit ise bu tamamen adaletsizliktir. Bana göre bu şartlar altında yapılan olaylar normal açıkçası