zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkezce sevilmeyen reno laguna sahibiyim ki iyki de sevmiyorlarmış ta piyasa nispeten daha makulken almışım. Bizim ülkemizde ikinci el kullanmak araç almaktan ziyade yazık ki bir çeşit yatırım olduğundan bu gibi şeylerin ardı arkası gelmiyor.
Lagunada o yıllara göre renonun modelleri içinde en konforlu araç bence. Bende beğeniyordum.

ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen galeri aç dostum
Sağol hocam herkes bildiği işi yapsın galericilik bana göre değil

Saliev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin mantığı keşke sizin gibi olsa hocam tutulmayan araba diye birşey ortada olmazdı. Zamanında 2011 model dacia sandero almadan evvel aynı paraya gellynin full+full bir modeli vardı babam sağolsun “gelly ne allasen kaza yapsak parça bulamayız” dediği için almamıştık. Şimdi aynı araçtan arkadaşımda var bir kere bile parça sorunu yaşamadı. Hayatımız olmuş önyargı. Şimdi bizim dacia kalas gibi geliyor gellyden inince.
Babalarımız zaten yıllarca çıkamadı reno fiat içinden babama hiç sormam. Senelerce anadol kullandı zor ayrıldı ondan sonrada senelerce renodan ayrılamadı. Ha ayrıldı tamam oldu dedik bu seferde doğan slx aldı.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne güzel anlatmışsın kıyafet değiştirir gibi araba değiştirmişsin
Sorma hepsinin satışının bir sebebi var aslında. Bir tek ilk arabam brodway sorun çıkardı diğerleri hiç sorun çıkarmadı ve bakımlı sattım. İnişli çıkışlı dünya işte