Hiç sorun yok. Native olarak İngilizce konuşabilirim. Ama anlayamadığım bir nokta var; egonuz ile ilgili bir problem mi var ya da başka bir probleminiz belki de?
Çünkü, az önce Enes Batur'u eleştirdi diye bir çalışanınızı işten kovdunuz, Benim eğitimime laf ettiniz ve bir anda konuyu sahip olduğunuz firmalara çevirdiniz. Gerçekten anlam veremiyorum.
Çok basit bir şey değil mi bu? Eğer ki siz Enes Batur'u eleştiriyor diye birisini işten kovabilmeyi düşünen zihniyette biri iseniz sizinle çalışmam. Gayet basit.
Neyi uzatıyorsunuz hocam? Kusura bakmayın ancak, haddim olmayarak bir şey söylemek istiyorum: o firma bu zihniyetiniz ile wordpress edit atmaktan ileriye gidemez.
Kolay gelsin, çok saçma bir şekilde bana sataşıp, yatlarınızdan katlarınızdan bahsetmeye başladınız. Burada sizin travmalarınızla ilgili konuşmak istemiyorum.
Yatlardan katlardan bahseden yok. Ayrica enes baturu elestirdin diye elestirmedim, onu sadece dusunmezini bile elestirdim. Herhalde okudugunuzu anlamakla gucluk cekiyorsunuz. 20 saat kod yazmak yerine biraz da kitap okuyun, kendinizi o taraftan da gelistirin, tavsiyemdir.
Iyi gunler.