Açıklayıcı mesajınız icin teşekkür ederim.yani diyordunuz ki 20- yazmak.yerine 20-30 k yazmışlar ama siz her zaman düşük olan 20 k.diye değerlendirin . Anladığım kadarıyla aldatmaca söz konusu burda. Çünkü 20.k.ile 30.arasinda 3 de 1ik bir rakam var oldukça yüksek yani benim beklentim 24 25 k falandi bilemiyorum ilk deneyimim.bu çekiliş.mevzulari açıklayıcı olsun diye soru konusu açtım
Tekrar ediyorum. "Cenk arkadaş böyle yapıyordur" DEMİYORUM. Ama bu işin geneli böyle

Mesela adam bana 20-30k arası derse direk şunu sorarım "samimi ol kaç bekliyorsun?" Adam bana 23k derse eğer "o zaman 23k garanti ver" derim. Ha buna yaklaşmazsa bilirim ki "şansıma kalmış. etkileşim fazla olursa ya da katılım az olursa 20k'yı geçer" ve hesabımı garanti tutarına göre yaparım. Çünkü şikayet bile açsam satıcı diyecek ki "garanti edilen tutarı attık mı? Attık"
Kontenjan olayını ilk yapan benim (yanılıyorsam affetsin arkadaşlar) Benden sonra herkes kontenjan yazmaya başladı. Bu işlerin gerçekten kontenjanı var, yok değil. Ama herkes samimi mi? İnanın bilmiyorum. Herkesin günahı boynuna.