Konuda bahsedilen satıcı ile bir kere direk ticaretimiz oldu (En direk, yani aracıları ile çok ticaretimiz olmuştur). Ticari ahlakını ve müşteri memnuniyetini değerlendirecek bir deneyim sahibi değilim. Lakin şunu söyleyeyim;
"1k Garantili 2k beklentili" diye bir çekilişe katılırsanız; 1k alacakmış gibi düşünün. Para hesaplamanızı ona göre yapın. Çünkü;
Eğer sipariş sayısı fazla ise ve katılım zayıf ise garanti edilen miktar atıldıktan sonra sizi sayfadan çıkarırlar. Ancak katılım az olacak ya da etkileşim fazla olacak ki garanti tutarının üstüne çıkabilesiniz. (Cenk arkadaşı itham ederek bunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, 1 seneye yakındır sektördeyim ve yurtdışına servis satıyorum. İşin fazlası ile içindeyim. Genelde böyledir.)
Sizin konunuzda sanırım garanti tutarınının da altında kalmışsınız. Cenk arkadaşa ulaşırsanız yardımcı olacaktır.
Açıklayıcı mesajınız icin teşekkür ederim.yani diyordunuz ki 20- yazmak.yerine 20-30 k yazmışlar ama siz her zaman düşük olan 20 k.diye değerlendirin . Anladığım kadarıyla aldatmaca söz konusu burda. Çünkü 20.k.ile 30.arasinda 3 de 1ik bir rakam var oldukça yüksek yani benim beklentim 24 25 k falandi bilemiyorum ilk deneyimim.bu çekiliş.mevzulari açıklayıcı olsun diye soru konusu açtım