Yoo, niye kaçayım ki.
Bakın yanlış bir nokta var yazınızda; ben Enes Batur'u başarılı bulmuyorum. Başarısını kıskanma gibi bir durum yok ortada.
Yani kimse kusura bakmasın, günde 20 saat, 15 bardak kahveyle tüm gün PHP, vue.js kodladığım zamanlarım oldu. Bakın 20 saat. Bu benim hayatımın yaklaşık 2-3 senesiydi. Kusura bakmayın ama evde "ne content yaratsam? deyip de çözüm olarak amcasını kudurtma challange bulup; bunu çeken biriyle benim yorduğum kafa, çektiğim stresler, deadline'lar, bug fixler, alınamayan paralar, işten atılmalar vs. bir değil.
Benim için zorluk budur.
Risk filan da almadı kardeşim, bunu da artık geçiniz. Y youtube tutmasa evde baba parası yiyecekti, belki şu an aramızda r10'da SEO işi kovalayan birisi olacaktı. Olay çok basit; eğlenceli geldi, yaptı, tuttu, kazandı.
Benim tek kıskançlığım parası. Kolay yoldan kazandığı parası.
Kimse güzelleme yapmamalı bence bu kişiye. Kolay yoldan para kazanıyor çünkü.
Emek nedir, hak nedir biliyorum ben. Annem babam öğretmen. Bu insanlar 45 senelik öğretmenler. Ve emekli maaşları bu adamın aylık kazancından bile düşük.
Ayrıca ben bulunduğum nokta TEK BAŞIMA geldim. Bunu da sorgulamak size düşmez. Rezil etmek istemiyorum sizleri.
pardon 2. sayfaya atmış mesajımı farketmedim, en üstte kendi mesajımı görünce sildiniz sandım ^^
diğer meselelere gelince. siz öyle diyorsanız öyledir diyim

yorulmaya gerek yok