JSnow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam altın yatırımını bankada yapan biri olarak söyliyeyim. Banka yatırımı hepsinden iyi kuveyt türk altın hesabı olarak hem avantajlı hem makas aralığı en iyi bankalardan. En parada aynı şekilde makas aralığı iyi fakat kuveyt türk 5 gün 24 saat uygun makas aralığında bozma imkanı verdiği için bir adım önde
Anladım kendisi de En Para düşünüyordu.

ForReaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kuvvet Türk makas aralığı en az 100grm altı aynı gün satılabilir üstü bir gün bloke koyuyor. Kesinti olarak öncede tutardan %1 kesiyordu şimdi 17grm altın alırsan 17₺ alıyor anlamadım ne değişti bir aydır almıyorum belki gene değişmiştir ama Kuveyt Türk en iyisi
Kuveyt Türk bir araştıralım o zaman.

ramazansevimmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En düşük komisyon alan bankadan alabilirsiniz
gokborumedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım için kuveyt'i kullanıyor yakınlarım ve içinde gayet yüklü miktarda altınları var
Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ihtiyacı olur, bankada parasını hemen tl'ye çevirir, hemen harcayabilir. Ancak yastık altı olduğunda hiç de olmasa kendisini daha iyi bir şekilde tutabilir. Sabırlıysa, yok ben öyle bozdurmam, altınımı alırım kenarda durur diyorsa bankayı tercih edebilir. Sabırsızsa yastık altı yatırımın daha iyi olacağını düşünüyorum.
12 ay garanti dokunmayacağını biliyorum, sabırlıdır.

Wasaque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En düşük komisyon oranı kuveyttürk de diye biliyorum
cetinkayaeyup34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka kesinti yapabilir ama yastık altı güvensiz bana sorarsanız yatırım içinse uzun vadeli altın kazandırır bankada
Herkese teşekkürler, sanırım banka da altın hesabı mantıklı. Banka olarak da ağırlık Kuveyt Türk.