Merhaba Enes Batur çekilişine sponsor olan birinden 20- 30 k 390 TL ye takipçi aldım . ****** hesabına eklediler beni . Benim başlangıç takipçi sayım 91.300 dü takipçi kasıldıktan sonra sayı şuan 109.800
Yani 18 bin takipçi gelmiş . Şimdi olay şu
20-30 k yazıp.20 k bandına gelince beni 50likviski çekiliş sayfasından ne diye çıkarttılar !? Abi bunlar 20 k görünce ki 20 k bile olmadı 18 k da çıkarmışlar o zaman 20- 30 k diye niye satılıyor bu paket .? Ben işte 27 28 k atarlar takipciler çıkar . Ortalama 23 25 k kalır diye hesap ederek aldım.mabtikli olarak . Yoksa direk 20.k yazsa ona göre düşünürdüm sanırım . Sizce burda herhangi bir problem varmıdır .yoksa bu olay bu şekilde mıdır . ? Ona göre tavır alalım ve çekilişle hesap kasacak arkadaşlar ona göre alım yapsınlar veya 20-30 k yanıltıcı bir reklam ise ( ki bu dolndiriciliga girer ) düzeltme yapılsın 👍20 k maksimum yazılsın lütfen . Az para değil . Etkileşim.vs konusunda konuya yorum yapacağım bir kaç güne . Detaylı bu konuda sacede bu olay kafamı kurcaladi 20 -30 k aldim 18 en fazla çıkanlar vs diyelim 19 k gönderim yapıldı 🤔

-------------------------------------------------------------------------------------------
Paket 5 ; TÜM YERLER DOLDU
20-30K Arası Paketimiz : 380TL
15 Kasım - 19 Kasım Arası Başlayacak ! 3-6 Günde Tamamlanacak
SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN